· · Коментари: 0
ПРИЈАТЕЉСТВА

Сваки други човек НЕ ВЕРУЈЕ НИКОМ, али да ли ви имате ове ОСОБИНЕ ПРАВОГ ПРИЈАТЕЉА?

Познаника је много али мало искрених пријатеља!

1597499794_Depositphotos_96507712_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Једна британска студија је показала да око 85 одсто људи себе сматра поузданим а да су друге особе те у које немају поверења, док се просечан испитаник разочарао у пријатеља у чак 14 ситуација.

Прочитајте још: Какав је ваш РУКОПИС? Изглед СЛОВА открива пуно о ЧОВЕКУ

Према истраживању једне компаније, у којем је учествовало 2.000 људи, већина у пријатељству тражи ослонац. Темељ свих важних људских односа је поверење, а сврха истраживања је била да се покаже шта је потребно да се оно задобије. Више од половине испитаника је рекло да не верује олако људима, седам од 10 након нарушеног поверења помисли како се оно више никад неће поправити.

Фото робот пријатеља
Ево шта карактерише искреног пријатеља: поуздан, није манипулативан, не говори другима оно што му је речено у поверењу, доследан је, има чврсте ставове...
Више од половине људи не верује ником, а седморо од 10 људи имају нарушено поверење заувек...

Никад неће нарушити добијено поверење, речи су му у складу са делима, поштује друге и има разумевање за њих. Никог не осуђује, не отказује планове у последњем тренутку и решава конфликт на здрав начин. Обострано поверење је такође важан знак да имате искреног пријатеља.

Прочитајте још: Она има посао, мужа и двоје деце, а у 40. години је добила ПОНУДУ и сада зарађује 100.000 ДИНАРА ДНЕВНО (ФОТО)

Ваш прави пријатељ је самосвестан, није наглог темперамента и увек можете да рачунате на његову емоционалну подршку.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.