· · Коментари: 0
ПРИРОДНО

Свакодневно га користимо у служби здравља, али овај народни лек помаже и у обнови НОКТИЈУ (РЕЦЕПТ)

Сви га имамо код куће.

1604660781_Depositphotos_82512628_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Бели лук је неприкосновен. Иако је познат по свом интензивном мирису и многе не асоцира на то, управо је он савршен природни лек за бржи раст ноктију.

Рецепт за бржи раст ноктију:

Све што вам је потребно јесте да један чен белог лука ситно исецкате те  га ставите у неки коришћени безбојни лак. Пустите све заједно нек остоји око 48х . Препоручујемо вам да сваки други дан премазујете ваше нокте овим регенератором и ојачаћете нокте.

Прочитајте још: Најлепши ЗИМСКИ НОКТИ: Узмите темпере и НАСЛИКАЈТЕ ЦВЕТ (ВИДЕО)

Не бринити због мириса, то вам нико неће осетити на ноктима

Није потребно да скидате слојеве све до петог премазивања ноктију. За веома кратко време (око 3 недеље) нећете моћи препознати нокте, биће јаки у корену,  неће више пуцатни ни листати.

Фото: Депозит

Прочитајте још: Елеганција: ФРАНЦУСКИ маникир на потпуно ДРУГАЧИЈИ НАЧИН (ВИДЕО)

Рецепт за јаке нокте који не пуцају:

Најпре згњечите чен белог лука и утрљате на нокте. Држите тако око пола сата, а затим оперите руке.

Прочитајте још: САВРШЕНЕ боје за НОКТЕ које ћете носити ове зиме (ФОТО)

Како бисте се ослободили мириса, ставите мало лимуна и утљајте га по рукама

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.