Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРКЕ

Све гледају Камилу: Трке у Аскоту показале како се гламурозно носи шешир (ФОТО)

Почеле су трке Royal Ascot, али недостаје најважнија особа: Краљица Елизабета је други пут за 69 година пропустила трке!

1623831844_w_56970627.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

За 69 година краљица Елизабета (95) је само два пута пропустила трке у које су упрте очи читавог света, прошле године због короне и сада. Royal Ascot прошле године није одржан и даме су биле очајне што су пропустиле прилику да покажу лепе шешире.

Прочитајте још: Гордон Ремзи има савршен ВРТ: Стаклени базен, али једна ствар је важнија у башти! (ФОТО)

Најгламурознји догађај године

Најгламурознији догађај године су трке Royal Ascot и то је најбоља прилика да дама покаже колико је лепа и има стила.

Где је краљица Елизабета?
Краљица Елизабета није дошла јер има сасатанак са премијером Аустралије.
Камила је одабрала светло плаву, а принцеза Ана љубичасту нијансу шешира.

Принц Чарлс и принцеза Ана појавили су се већ првог дана.

Шешир принцезе Ане

Принц Чарлс (72) је носио елегантно сиво одело са кишобраном, краватом боје лаванде и црним шеширом. Његова супруга Камила је одабрала плави мантилић са уздужним линијама и маском од истог материјала испод којег се видела бела хаљина. Носила је светло плави шешир и бисере.

Прочитајте још: Британска краљевска породица изненађена истраживањем шта људи мисле о Кејт

Принцеза Ана је одабрала љубичасту боју, док је грофица Софија од Весекса, супруга принца Еварда, била у крем нијансама. Главне звезде били су Зара и Мајк Тиндал. Зара је ћерка принцезе Ане, а учествовала је јашући коње на Олимпијади 2012. године.

Трке и шешири

Најпозантије енглеске трке коња су, дакле, прилика да се види колико која дама има стила. 

Нико не сме да дође гологлав!

Наиме, дрескод подразумева да жене треба да носе сукње испод колена и шешире или фасцинаторе, а мушакарци црне шешире.

Прочитајте још: Фамозна црвена хаљина Кејт Мидлтон планула, а тај модел стоји свим женама! (ФОТО)

Сви очекују долазак Кејт Мидлтон и принца Вилијама. До тада ће главна звезда остати Назер Булен, валсница маркетиншке агенције за славне која је имала раскошну чипкасту тоалету.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barirah 👸 (@barirahmaddi)

Прочитајте још: Роберт де Ниро о промашајима у каријери: Преварили су ме у филму КУМ!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas