Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАВА КРВ

Све очи упрте у Харија: Ако НАПУСТИ Енглеску пре краљичиног рођендана, ЈЕДНА ствaр је јасна!

Следеће недеље је краљичин рођендан и сви се питају да ли ће Хари остати да буде уз баку.

1619461252_hari.JPG
Oglas
Краљица ће 95. рођендан прославити са породицом, без помпе и јавности. Међутим, многи сматрају да ће Хари пре тога напустити Лондон.

Прочитајте још: Да ли знате ко је на слици? Ћерка је српског академика и писца, а данас је позната џез певачица (ФОТО)

Принца Харија су у Лондону примили хладно, а игнорисали су га многи чланови породице. Британски медији спрекулишу да би у Калифорнију, код трудне супруге, могао да се врати већ данас! Без обзира да ли је то тачно, уколико Хари не остане са баком за њен 95. рођендан - то ће бити најважнији знак каква је његова позиција у краевској породици.

Принца Ендрју ће бити рехабилитован после афере "Епстајнт", али не и Хари после афере "Опра".

Елизабета ће рођендан прославити у Виндзору, уз породицу. Ћерка, принцеза Ана и Софија од Весекса су међу првима које је краљица примила. Ових дана ће је посетити и син Ендрју, као и унука Еугенија са праунучетом. То ће бити велики догађај за принца Ендрјуа (61), јер ће то после афере са Џефријем Епстајном (чији је био велики пријатељ) званично бити рехабилитован.

Прочитајте још: Потпуна трансформација Ане Бекуте: Променила имиџ и проговорила о раскиду (ФОТО)

Наиме, Ендрју је први пут виђен јавно тек на сахрани оца. Наиме, краљевска породица се дистанцирала од краљичиног сина због скандала са малолетницама. Пошто је војвода од Јорка виђен на сахрани, и то у другом реду, сви мисле да је поново враћен у породицу.

Двојица аутсајдера
Једини ко је показао саосећање према Харију је стриц принц Ендрју. Он добро зна шта значи бити "избачен из породице", јер се сећа како је прошла Сара Фергусон.

Шта се дешава са Харијем?

Његов долазак у Виндзор, на чај са краљицом, није званично најављен. Медији су пажљиво пратили сваки његов корак и могли су да примете само хладноћу са којом су га примали рођаци.

Прочитајте још: Нове информације о серији Секс и град: Чека нас нови лик

Хари је још увек у Лондону и чуле су се гласине да би убрзо, можда већ данас, могао да крене пут Калифорније ка трудној Меган. Уколико се то догоди и не остане до краљичиног рођендан, то би био најпоузданији знак да су сви љути на њега због интервјуа Опри Винфри.

Принц Вилијам и Кејт Мидлтон су снимљени како разговарају са Харијем после дедине сахране, али се нису срели пре, а ни после тога са њим. Да подсетимо, Харија нико није сачекао на аеродрому.

Нико Харија није чекао на аеродроу, насамо је срео оца тек јуче и сви су одани краљици.

Сви чланови породице осећају снажну лојалност према краљици и сматрају да је Хари аутсајдер. Његов интервју није одобравао нико из породице. Хари је јуче био у цркви са оцем принцем Чарлсом и то је био њихов први сусрет лицем у лице после интервјуа Опри Винфри.

Прочитајте још: Андрија Милошевић искрено о ономе што га сви питају: "Нисам луд да не будем отац"

После сахране је одржан кратак састанак међу члановима краљевске проодице у којем су разговарали о будућим улогама чланова, као и о Харију који није био позван.

Уколико Хари оде из Лондона пре краљичиног рођендана - све ће бити јасно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas