· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

Свет се топи због овог видео снимка: Шестогодишњак одушевио начином на који је умирио малађег брата који плаче (ВИДЕО)

Ешли је објаснила да се њен млађи син осећао узрујано због једне видео игрице, а старији брат му је помогао да се смири.

1616323673_pjimage.jpg
Фото: Принтскрин / Твитер / Б⚘ О⚘ Y⚘ МОМ

Многа деца често не могу да се носе са тужним осећајима или да се суоче са емоцијама када нешто није онако како су зацртали. То обично може да резултира изливима беса уз пуно плача и вриштања.

Та ситуација прилично је стресна за све, а родитељи често не могу да умире своје малишане, пише Миррор. Али једна мама из Калифорније је на свом Твитеру објавила видео који приказује њеног шестогодишњег сина који попут неког професионалца смирује свог млађег брата који је на ивици беса.

Прочитајте још: Психолози саветују: Најбољи начин да се изборимо са НЕУСПЕХОМ

Он је свог четворогодишњег брата учио техникама дисања како би се смирио.

- Мој четворогодишњак замало да доживи излив беса, а мој шестогодишњи син му је помогао да управља дисањем како би се смирио… Рекла бих да ми "ђаволски" добро иде - написала је поносна мама у опису видеа.

На почетку снимка, малишан почиње да плаче и фрустрирано да скаче. Старији брат подстакао га је да уз њега дубоко дише и тако је успео да га смири.

Прочитајте још: Мајка је продавала цвеће на гробљу, како би ћерки платила студије медицине на Оксфорду ... Онда је сазнала тужну истину (ФОТО)

Видео је прегледан више од шест милиона пута

У наставку твита, Ешли је објаснила да се њен млађи син узрујао због видео игрице.

- Неки од вас питали су зашто плаче. Желео је да игра игрицу. Ако имате децу или сте били у њиховој близини, онда знате да они мисле да је играчка напуњена иако је била прикључена на пуњач само на милисекунду… Али ипак није. И мој син се сломио због тога, а старији брат му је помогао - написала је.

Прочитајте још: Што више то боље: Срећа је сразмерна броју различитих врста птица које нас окружују

Њен видео је на Твитеру прегледан више од шест милиона пута и добио је преко 600.000 лајкова, а подељен је више од 100.000 пута.

"Одличан посао, подучавате их стратегијама суочавања са својим емоцијама!", "Радиш невероватан посао", "Одгајили сте брижно, саосећајно дете са корисним вештинама суочавања, које жели да помогне другима. Ви сте фантастичан родитељ", само су неки од коментара.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.