· · Коментари: 0
СТИЛ

СВЕТСКИ наступ и БРУТАЛАН стајлинг: Модне комбинације ЈЕЛЕНЕ КАРЛЕУШЕ оставиле све без даха (ФОТО)

Јелена Карлеуша још једном задала домаћи задатак

1630996914_jelena-karleusa-.jpg
Фото: Атаимагес

Популарна певачица протеклог викенда наступила је на Мусиц Wеек Фестивалу, а о њеном наступу који је имала на београдском Ушћу и даље се прича.

Прочитајте још: Ана Ивановић у три најелегантније боје и сукњи коју ћемо носити (ФОТО)

Комплетна бина због њеног наступа била је промењена, одевне комбинације, којих је било три, оставиле су све без даха.

Променила три одевне комбинације

Почетак наступа започела је одевена у топу и гаћицама  боје коже, док су јој се на куковима налазили сребрни ланци, а све то је употпунила рупичастим чизмама. Иако смо навикли на њену дугу бујну плаву косу, овога пута променила је и фризуру, па се одлучила за афро фризуру, док је боја косе била розе. 

За други део наступа Јелена је одлучила да пред публику изађе у црном уском бодију од латекса који је у први план истакао њено бујно попрсје и савршене облине, а онда јој се на сцени придружила и млада звезда Сара Јо са којом је отпевала дивин хит "Слатка мала".

За крај наступа, Карлеуша је одлучила да на сцену изађе у златној одевној комбинацији, док је на глави имала кацигу. Слободно можемо рећи да овакав наступ на нашим просторима није до сада виђен, али то и не чуди, јер је познато да Јелена у своје наступе улаже много, како би била далеко испред свих.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.