Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СВИ ЈЕ ЗНАТЕ КАО НЕДУ ИЗ "ГРЕХА ЊЕНЕ МАМЕ", А ОНДА ЈЕ НЕСТАЛА: Ево како данас изгледа и чиме се бави прелепа глумица! (ФОТО)

Глумица Ивана Јовановић (40) појавила се у свега неколико пројеката пред камерама у нашој земљи — играла је мање улоге у филмовима "Рат уживо", "Мртав 'ладан" и "Вир", а била је запажена у серији "Непобедиво срце", док је у "Греху њене мајке" играла главну улогу.

1628165449_greh-njene-majke.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе
Oglas

Ипак, након што је све освојила улогом Неде, она је изненада нестала са сцене, да бисмо после извесног времена сазнали да је изградила живот на дртугој страни Атлантског океана! Она већ неко време живи у Америци, где се не бави глумом, а последње што је познато медијима о њеној каријери јесте да се запослила као креативни менаџер у једном ресторану.

Како се писало, са сином Виктором станује у Лос Анђелесу, где се Ивана и срећно заљубила.

— Живим у Лос Анђелесу свој сан, али не онај треш, него буквално сањам у свом кревету у својој кући на брду Холивуд. Пишем и колумну за један магазин. Пишем о свим темам које ме инспиришу. Сваки дан радим нешто ново, али има и неких рутинских ствари које ујутру обављам — изјавила је једном приликом за Глорију.

Како је истакла, јутра јој почињу на предиван начин, уз уживање у мору, а неретко среће и светски познате лепотице.

— Будим се, крећем на плажу да се бућнем пре посла. Пливам 20-ак минута сама, некада с фокама и пеликанима, а некада поред Кејт Хадсон, Џенифер Билс, Руни Маре, Скарлет Јохансон. Све сам их видела и верујте ми да су Српкиње много лепше — истакла је она тада.

Како је открила, после пливања иде на посао, који обожава, док преостала два дана у недељи држи часове јоге. Како објашњава, њен нови дом је здрава околина за њеног сина.

— Волим Београд, али одувек сам желела да путујем и упознајем друге културе. У Лос Анђелес сам дошла туристички, али сам схватила да су град, природа, океан и позитивни људи, који не осуђују него глорификују слободу и радост, много здравија околина за мога сина Виктора. У Београду сви родитељи пуше, а деца одрастају у њиховом диму и себичлуку паљења цигарете. Овде то раде само уличари. Српска престоница је превише тмурна за мој разиграни дух — рекла је Ивана једном за Новости и открила да у Америку није отишла да се бави глумом.

— Нисам ни пробала да глумим, нисам отишла ни на једну аудицију. Неколико интересантних улога сам морала да пропустим јер нисам била у могућности да дођем у Београд, пошто пет година нисам смела да изађем из Америке јер сам чекала америчко држављанство. Али не жалим! Мој син Виктор и ја делимо живот са нашим омиљеним Американцем, који се зове Рајан Кунц — рекла је глумица том приликом.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas