· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Сви који траже СРОДНУ ДУШУ моћи ће то да ураде путем једне од најпопуларнијих апликација: ФЕЈСБУК ДЕЈТИНГ СТИЖЕ У ЕВРОПУ

ФЕЈСБУК је објавио да покреће сервис за упознавање у 32 европске земље

1603468269_fb.jpg
Фото: депоситпхотос

Пошто је  у фебруару компанија одложила покретање Фејсбук Дејтинга због забринутости коју је изразила Ирска комисија за заштиту података (ДПЦ), главни регулатор у Европској унији за неке од највећих технолошких компанија, та забринутост односила се на заштиту података и процес доношења одлука од стране Фацебоока.

Прочитајте још: Фацебоок вам је блокирао објаве о корона вирусу? Није проблем у вашем уређају, ево о чему је реч!

ДПЦ је најавио да ће наставити да надзире сервис за упознавање кад се појави, додавши да је Фејсбук уступио детаље промена које су биле проблематичне регулаторној комисији.

- Пружили су детаљна објашњења о обрађивању личних података у контексту сервиса за упознавање - рекао је Грахам Дојл, заменик повереника ДПЦ-а.

Фото: деспоситос

Фејсбук Дејтинг је страница посвећена упознавању унутар апликације и тренутно је доступна у 20 других земаља.Корисници могу да бирају хоће ли да направе профил за упознавање и да га могу обришу у било које време, а да истовремено не обришу свој Фејсбук профил.

Прочитајте још: Више неће бити исто: Ево како ће изгледати нова верзија Месинџер апликације


Име и старост ће бити узети са Фејсбук профила корисника и не могу да се  уређујуи на сервису за упознавање,. Презимена корисника неће бити приказивана и они да могу могу да бирају хоће ли делити на својим профилима неке друге приватне информације.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.