· · Коментари: 0
САВЕТИ

Сви волимо антилоп, али да ли знате како правилно да га одржавате?

Постоји 6 сјајних трикова за одржавање овог материјала

1614152436_cipele-antilop.png
Фото: Инстаграм принтсцреен / Трентон & Хеатх

Ових 7 сјајних трикова најлакши су начин чишћења антилоп ципела

Да ли сте се некада двоумили да купите неки комад одеће или неки пар обуће због чињенице да не знате како правило да их очистите или да их одржавате. Један од специфичних материјала јесте антилоп. Ево како правилно да одржавате ципеле од антилопа.

Прочитајте још: Чистачица открила: Овај део купатила сви заборављамо да очистимо (ВИДЕО)

Проверите временску прогнозу

Произвођачи антилоп ципела никада нису изјавили да оне не могу да издрже кишу или снег, али ето, не могу. Чак и ако их напршћете одговарајућим спрејом, ипак треба избегавати ношење ципела од антилопа у влажним временским условима јер ће их оштетити и ослабити материјал.

Напарите их

Врућа пара и четка од семиша динамичан су двојац ако треба да уклонити трагове на ципелама.

Редовно их четкајте

Поред спреја, препоручује се и улагање у суву четку од семиша са финим, природним длакама од коњске длаке за редовно одржавање и уклањање мрља.

Прочитајте још: 4 једноставна савета до ЗДРАВИЈЕ КОЖЕ: Учините је блиставом

Чувајте их на добро обезбеђеном месту

Обућу од антилопа ћете најбоље сачувати ако их са посебном пажном одлажене на добро одабраном месту, јер је то природни материја. Одлучите се за врећу од тканине јер ћете их тако боље заштити од прашине и оштећења.

Уложите у комплет за негу антилопа

Скупљи пар ће захтевати професионалну негу

Ако је потребно дубље чишћење или ако имате посла са мокрим мрљама, препоручује се да то препусте професионалцима - посебно за врхунске ципеле од семиша. Вероватно сте већ уложили много новца за куповину, па је боље да не ризикујете велику грешку зезањем. Више него вероватно, професионалци ће моћи да помогну.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.