Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗДРАВЕ ЖИВОТНЕ НАВИКЕ

Тајна јаког имунитета и здравог организма славног српског тенисера НОВАКА ЂОКОВИЋА (РЕЦЕПТ)

Најбољи светски тенисер и његова породица сваког јутра конзумирају напитак од свежег целера.

1623799182_Depositphotos_378206766_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Целер нуди право обиље минерала и витамина, витамин К, Е, Ц,и Б због чега се ова биљка сврстава у једну од најлековитијих биљака. Богат је калцијумом и фолном киселином, а има и снажно диуретичко дејство.

Иако се она од давнина користила у лековите сврх, последњих година потпуно су занемарене све добробити које ова биљка има на наш организам. О позитивном учинку ове биљке говори и чињеница да га светски број један у тенису, Новак Ђоковић свакодневно користи у облику свеже цеђеног напитка за јачање имунитета и целог организма.

Прочитајте још: БОРОВНИЦА: МАЛО, али МОЋНО ВОЋЕ које има минималан број КАЛОРИЈА

Најбољи светски тенисер

Најбољи тенисер на свету недавно је поделио једну од тајни његовог јаког имунитета. Наиме, овај врхунски спортиста сваког дана, одмах по буђењу конзумира мало топле минералне воде са лимуном и лиметом. Потом од зелених стабљика целера, у соковнику за хладно цеђење, припрема свеже цеђени сок од целера.

Прочитајте још: Стижу КАЈСИЈЕ: Поједите само ДВЕ воћке дневно, и учинићете ЧУДО за свој организам

- Овај сок је пун минерала, соли и још неоткривених елемента који чисте вашу јетру. Чини чуда, како за мене и моју жену, тако и за нашу децу. Додуше, они га не узимају чистог, већ с додатком сока од краставца или јабуке – открио је Новак Ђоковић са својим пратиоцима на друштвеним мрежама истичући да сматра да је управо овај сок кључ његовог јаког здравља.

Рецепт за припрему напитка

Прочитајте још: Најједноставнији и најбржи начин да ОТВОРИТЕ НАР и извадите ЈЕСТИВО СЕМЕ без нереда (ФОТО)

За једну чашу овог здравог напитка потребно вам је 220 г исецкане стабљике целера и вода. Уколико желите да ублажите укус целерове стабљике, можете додати краставац или зелену јабуку у смесу. 

Оперите и очистите целер, па исеците стабљику целера на комадиће. Убаците у соковник, потом додајте мало воде. Укључите соковник и оставите да ради све док не добијете савршену течност, без комадића или остатака целера. Процедите сок за сваки случај и ваш напитак је спреман.

Прочитајте још: Сервирање вина - сва правила на једном месту: Ако имате јефтино вино у кући, научите како да му побољшате укус!

Остатак целера који сте добили приликом прављења сока можете додати у смути или искористити на други начин у исхрани.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas