Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
вежбање

Тајна савршено обликованих руку Џенифер Анистон: Овако изгледа тренинг познате глумице (ВИДЕО)

У шестој децинији, Џенифер Анистон и даље одузима дах својом савршеном фигуром.

1616003023_Depositphotos_11708791_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Највише јој завиде на савршено обликованим рукама, са којих кожа не “виси”, већ је све беспрекорно затегнуто, а мишићи су савршено обликовани.

Тајна је у посебном тренингу за руке, који траје свега десет минута.

Прочитајте још: Да ли сте знали да жене које вежбају боље зарађују?

Тренинг Џенифер Анистон често је мешавина јоге, аеробика и захтевних кардио тренинга, а уз то, њен савезник је и здрава исхрана, која је глумици изузетно важна.

Ипак, када су мишићи руку у питању, Џенифер може да захвали својој инструкторки, која је креирала савршене јога покрете, који су учинили да њени мишићи буду вретенасто обликовани.

Најбоље од свега је што тренинг Џенифер Анистон не захтева додатну опрему, па се може извести и у удобности дома. Потребно је да издвојите свега 10 минута дневно и за месец дана приметићете да су ваше руке танане, женствене и савршено обликоване.

Прочитајте још: Решите се болова у леђима: Ово су три идеалне вежбе за кичму

У видеу за “Пеопле” магазин, Менди Ингбер, инструкторка Џенифер Анистон, показала је цео тренинг који ће ојачати мишиће ваших руку и учинити да вишак масних наслага нестане, а кожа врло брзо постане затегнута.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas