Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕНИГМА

ТАЈНИ пројекат БЕЛА СНЕЖАНА: Да ли је ЦРНА ПИРАМИДА на Аљасци разлог зашто НЕСТАЈУ ЉУДИ

Амерички званичници никада нису признали, а ни демантовали постојање програма против Русије.

1604411584_ABC10News.PNG
Сателитски снимак Фото: Youtube/ screenshot ABC 10 News
Oglas

Истраживач и новинар Линда Молтон Хов једна је од људи који верују да се на Аљасци налази црна пирамида. Од 1992. године, када је чула да је у националном парку Денали, пронађена огромна подземна пирамида, она је опседнута идејом да то и докаже.

Прочитајте још: АНТАРКТИК крије НАЈВЕЋУ ТАЈНУ на свету: АТЛАНТИДА се налази под ледом?

Пирамида Фото: Youtube/ screenshot ABC 10 News

Тачније, "Канал 13" из Енкориџа објавио је још 1992. године извештај о научницима који су спроводили експерименте сеизмичких снимања, а који су веровали да су нехотице открили димензије пирамидалне структуре око 80 километара од планине Денали (бивше Мекинли).

Отац је радио у тајном програму "Бела Алиса".

Војни пензионер је две деценије касније контактирао  Линду Молтон Хеј тврдећи да има податке и докате. Брус Л. Пирсон тврди да грађевину "није направио човек" и да је САД користе као тајна база за проучавање.

Један анонимни сведок тврдио је како је, чак његов отац радио у "мрачној пирамиди" и помагао у постављању "снажног електричног система". Реч је о програму "White Alice" који је америчка влада развијала у страху од СССР-а.

Прочитајте још: Тражите је на ПОГРЕШНОМ месту! Вељко тврди да се АТЛАНТИДА налази на дну ДУНАВА, поседује и ДОКАЗЕ

Ова географска област лежи на екстремним електромагнетним струјама, попут Бермудског троугла, па не чуди што је у последњих 30 година, на Аљасци нестало око 16.000 људи. Због великог броја мистериозних нестанака људи, али и летелица, област од Џуна до Енкориџа се и назива Троугао Аљаске.

Нестао конгресмен
Седамдесетих година 20. века је нестао демократски конгресмен Хејл Богс док је прелетао Аљаску. Велика потрага ниеј нашла ни мали авион, а ни четворо путника.
Није пронађена ни олупина, а камоли тела...

Један од таквих нестанак догодио се 1950. године. Тада је нестао авион, који је летео од Аљаске до Тексаса, са 44 путника. Занимљиво је да није пронађена ни олупина, а камоли преживели ињихова тела.

Прочитајте још: Мистерија Хртковаца БРУЈИ СРБИЈОМ: После ЗЛАТНЕ КАЦИЦЕ, лопови ПЉАЧКАЈУ римске виле под окриљем ноћи и траже БЛАГО (ФОТО)

Евиденција показује да је од 1988. године нестало око 16.000 људи, туриста и локалаца. Племе Тлингит има објашњење: на овом подручју живе зли духови који отимају оне који се изгубе...

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas