Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУГА

"Тако бих те радо вратио на земљу": Пре 11 година сурово јој је одузет живот и прекинут пут ка самом врху (ФОТО)

Данас се навршава 11 година од смрти Ксеније Пајчин

1615901874_ksenija-1.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Ксенија Пајчин, била је једна од најлепших девојака на нашој домаћој јавној сцени, али слободно можемо рећи и региону.

Прочитајте још: Драгољуб Ђуричић је одиграо посебну улогу за Кикија Лесендрића и ПИЛОТЕ! Ево како су се ЕМОТИВНО опростили од њега (ФОТО)

О њеној лепоти многи су причали, доспела је чак и у светске медије, али прерана смрт прекинула је њен пут ка звездама.

Певачица која је била оличење лепоте, волела је музику, плес, живот. Била је једна од ретких која није имала "длаку на језику". Колеге су је обожавала и важила је за великог "друга", на естради. Када је 16. марта 2010. године, ођекнула вест, да је њен момак Филип Каписода убио њу, па себе, сви су били у шоку.

Фото: Инстаграм принтсцреен/горанкарамела

Многе колеге, тешко су поднеле Ксенијину смрт. Данијел Алибабић, Индира Радић, Гога Секулић, МЦ Стојан, који су сарађивали са певачицом, никако нису морали да се помире да је више нема, а данас су се на гробљу окупили породица и пријатељи, како би обележили дан њене трагичне смрти. Горан Стојичевић Карамела, био је један од Ксенијиних најближих пријатеља, а емотивном поруком обележио је овај тужан дан.

- Тако бих те радо вратио на земљу. Једноставно да причамо и да проведемо време заједно. Онда погледам у небо и осетим да си ту - написао је он у опису.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas