Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТАКО СЕ ТО РАДИ! Напали су је због панталона са "шаховницом", а после њеног ОДГОВОРА биће их срамота! (ФОТО)

Тешко је помислити да стајлинг модне блегерке, Дуње Јованић, има политичку позадину, али њене панталоне су направиле хаос на мрежама.

1628841507_pjimage--19-.jpg
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/imfashionbabe
Oglas

Звучи као рубрика веровали или не, али и то се заиста догодило. Као што смо већ пренели, Дуња је надавно окачила фотографију на свом Инстаграм профилу, на којој је у коцкастим панталонама. Помислили бисте да ту нема ничега спорног, али варате се.

Прочитајте још: "СКИНИ ТУ ШАХОВНИЦУ!" Инфлуенсерка разбеснела фанове одевном комбинацијом: "Ако си Српкиња, обриши фотографију"! (ФОТО)

Коментари су након овог модног издања експлодирали и то из потпуно неповезаног разлога. Одређен број људи је у панталонама видео шаховницу са хрватске заставе и сви су здушно напали блогерку звоб тога.

Порука љубави

Након хаос који је настао на друштвеним мрежама, огласила се и Дуња.

"Милион пута сам наглашавала овакве ствари, али изгледа да није било довољно. Нисам васпитана да мрзим ниједан народ, ни једног човека било које верске, националне припадности, боје коже. Хвала мами и тати."

"Моје обе бабе су пореклом из Лике, где су и одрасле, један деда такође из Лике, док је други деда био из Босне. Никада ме нико од њих није учио да мрзим, да раздвајам, да рачунам ко је ко. И тако ћу ја учити своју децу."

фото: Инстаграм /imfashionbabe

"Ширите љубав. Од мржње немате ама баш ништа", написала је Дуња.

Надомо се да ће ова порука љубави стићи и до њених хејтера из коментара.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ   

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas