Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЈЕДНОСТАВНО

ТАЛАСИ У КОСИ БЕЗ ПЕГЛЕ: Потребна вам је само једна ствар! (ВИДЕО)

Ово је најједноставнији начин за таласе као са модних часописа, а потребна вам је само једна ствар.

1617696456_pjimage--3-.jpg
Фото: Принтсцреен / YоуТубе / Алина Схмидт
Oglas

Један од најлепших украса сваке девојке свакако је лепа и негована коса. Уз помоћ ње можемо да мењамо стил, пратимо модне трендове и уклопимо уз сваку прилику.

Прочитајте још: Цео живот погрешно НАВИЈАМО ВИКЛЕР?! Ево како да направите савршено бујне шишке (ВИДЕО)

Ова метода даје одличне резултате и веома је једноставна. Све што вам је потребно јесте трака. Косу оперите и добро осушите јер је веома важно да буде потпуно сува. Рашчешљајте је и поделите на раздељак онако како је обично носите. Исто то, урадите и са задње стране главе.

Узмите једну траку, можете искористити и стару крпу, и ставите на средину главе тако да трака пада до рамена.

Прочитајте још: Три комада гардеробе који се носе у ХЛАДНИМ данима овог пролећа, биће модерни и на јесен (ФОТО)

Траку причврстите шналом. Затим лагано обмотавајте прамен косе око једне стране траке, па када завршите завежите ту страну и пређите на другу.

Када завршите обе стране, потребно је да их шналом закачите на потиљак главе.

Током увијања најважније је да добро затегнете косу!

Најбоље би било да преспавате са траком да би се таласи у коси што боље формирали. Ако не, држите је бар неколико сати овако увијену.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas