· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Тања Савић очајна: Открила језиве детаље разговора са децом

Певачица води битку за децу

1604240007_tanja-savic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк

Тања Савић, гостујући у једној емисији, први пут је пред камерама испричала језиве детаље о односу са супругом о којима није до сада говорила.

Прочитајте још: "Гага ми је дао 100 марака и рекао..." За овај ГЕСТ Драгана Николића нисте знали, а открио га је Војин Ћетковић

Наиме, певачица је рекла како је њен супруг деци испричао како ће се он разболети и добити рак због ње.

- Мени је битно само како он деци трује мозак. Чула сам се са децом, али су се они много променили, много жале тату: "Тата ће да добије рак због тебе, тата ће да умре због тебе", говори им: "Мама има дечка, ваша мама има новог момка". Ја спавам са својом сестром седам месеци. Моја деца знају каква је њихова мајка - рекла је Тања кроз сузе и додала да јој је Душан узео поред деце и сву уштеђевину од стана:

- Све сам предала министарству правде, они имају контакт са српским конзулатом у Аустралији, имам свог адвоката у Аустралији, она је жена, баш сам тражила жену, она је све предала. Предала сам да он не води рачуна о деци, да не размишља о њиховим психичким последицама, за њега је родитељство што су чисти, опрани, нахрањени, купио им је мек, баба неће да кува. Чекам датум суђења које ће бити у Аустралији, то може да буде и без мене због ковида. Све смо предали што смо могли, био је проблем ковид јер је све успорено. Суди се о томе коме ће деца да припадну.

Прочитајте још: Пре 15 година Цеца се сликала за Плејбој: У први план ГРУДИ - погледајте како је све ИЗГЛЕДАЛО (ФОТО)

- Деца имају двојно држављанство, ја немам, имам перманент визу скоро па као да сам држављанин. Ја сам хтела да идем тамо, али су ми стално отказивали летове и следећи лет је био у новембру, ја нисам могла да чекам, овде радим, али имам и неке дугове, стварно морам да се борим, имам и адвокате да плаћам, хаос ми је направио. Он још троши мој новац, однео је сав кеш. Оваква будала се више не рађа. Он је узео децу, али је узео и паре. Са 10 хиљада евра смеш да изађеш из наше земље, а он је однео преко 150 хиљада евра. Стављао их је око ногу, не знам где је све гурао. Он је тражио и од газди дискотека да не уплаћују мени на рачун, већ њему у Аустралији - рекла је Тања у "Магазину ин".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.