Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
емотивно

Тања Савић отишла у Аустралију, креће одлучујућа борба: Очекује је судбносни сусрет

Тања Савић је спаковала кофере и са адвокатом отпутовала из Србије да би учинила све што је правно могуће да врати синове Максима и Ђорђа.

1613644490_Capture-3.PNG
Фото: Принтсцреен / Yоу Тубе / Телеграф.рс.ТВ
Oglas

Агонија певачице Тање Савић траје више од десет месеци, од када је раздвојена од синова Максима и Ђорђе, које је њен супруг Душан Јованчевић одвео у Аустралију из Србије. Она ће се већ сутра наћи очи у очи са Душаном и тако пред судом се борити за своје наследнике, а како је раније за “Блиц” рекла, верује да ће правда победити и да ће јој суд у Аустралији вратити децу. 

Прочитајте још: Буба Корели се огласио први пут након хапшења: "Имам потребу да кажем..." (ФОТО)

- Још мало и завршавамо ово поглавље. Срећна сам, надам се најбољем. Верујем у Бога и у правду - рекла је тада емотивно Тања.

Певачица је стигла у Аустралију, а како нам је рекао извор близак Тањи, она је месецима припремала документацију за рочиште, али и доказе који су потребни да би вратила децу са којима планира да живи у Србији.

- Тања је око свих детаља причала са својим адвокатом. Скупила је новац за пут у Аустралију и све је урадила да поново загрли синове. Тешко су јој пали ови месеци од када није могла да их загрли, пољуби. Стално је плакала, а породица ју је тешила. Свако мало се молила да јој овај случај успе, а родитељи су како се шушка продали неко имање само да јој помогну за пут и боравак у Аустралији. Скупила је храбрости и отишла пуна оптимизма да поново буде срећна у загрљају својих наследника.

Тања је раније потврдила да је узбуђена због 19. фебруара када је заказано прво рочиште.

- Ако сам већ оволико чекала, сачекаћу и још оволико, тако да ми то даје још једну наду и неку нову димензију среће да ће ми се снови остварити и да правда победи, јер живим за правду. Правдољубива сам особа и не желим ником, као ни себи, да неко пати. Ове ствари које су ми урађене ја то не бих никоме урадила. Сматрам да свака мајка треба да буде поред своје деце. Деци је ту и место. Не могу да кажем да није место поред оца, наравно да јесте, али нико нема право да децу одваја од мајке - искрена је била тада Савићева за ИЂ.

Прочитајте још: Глумица из "Игре престола" проговорила о тортури Мерлина Менсона: "Чудовиште ме је уништило"

Певачица верује да ће се ситуација одвити баш у њену корист у што краћем временском периоду.

- Сигурно да хоће, имам такав осећај. Аустралијски органи су ми пренели ту лепу вест за датум, тако да се неизмерно радујем и једва чекам, све остало је на мени - истакла је тада Тања.

Према речима певачице, брак са Душаном за њу завршена је прича, а открила је и какве планове има са децом када коначно буде могла да их види.

- Та књига је затворена за мене. Ја имам своју децу коју морам да изведем на прави пут, коју морам да водим психологу, да их спасем од човека који им је затровао мозгове - испричала је тада Тања.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas