· · Коментари: 0
ШОК

Тања Савић поново у проблему због синова!

Тања Савић због читаве ситуације синове мора да води код дечијег психолога

1626357975_tanja.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк

Певачица Тања Савић помно прати прилагођавање синова Максима и Ђорђа на нову средину, те је одлучила да заједно са њима крене код психолога.

Прочитајте још: Нико је није препознао: Ћерка славног глумца потпуно променила изглед (ФОТО)

- Тања је свесна да је ово сада процес прилагођавања за децу. Они су навикли на другачију храну, другачији живот. Живели су у Аустралији, недостају им другари, отац, све оно на чега су се навикли у далекој земљи - каже Тањина другарица и додаје:

Деца су постала неповерљива

- Певачица им већ сада објашњава како стоје ствари и да могу да се чују са оцем кад год пожеле преко видео-позива. Свесна је да је на клизавом терену. Њу највише брине што су деца поред оца постала неповерљива према свему. Сада јој је потребна сарадња са дечијим психологом како деца не би имала велике последице - закључује певачицина другарица.

Подсетимо, Тања је довела децу из Аустралије, након што је годину дана била раздвојена од њих. Дечаци су са оцем Душаном Јованчевићем били у Аустралији, а иако је Тања путем суда добила децу назад, проблеми не престају.

Јованчевић је недавно објавио преписке са синовима Максимом и Ђорђем у којима дечаци наводно њему пишу да су несрећни крај мајке. У тим порукама деца се оцу наводно жале на Тању, пишу да не желе да буду са њом и да им отац недостаје. Душан каже и да више нема контакт са децом пошто им је Тања, наводно, после свега одузела телефон.

Забранила им контакт са оцем

- Наравно да сам забринут. Она је прекинула контакт између мене и деце. Нови ајфон сам деци купио, па им је избрисала све, чак и мој број. Њен одговор на све ово ће да буде, пази сад шта ти кажем - да сам ја лажов и психо и да јој је психолог саветовао да прекине контакт између деце и мене, пошто буду узнемирени кад причам са њима - рекао је Душан за Телеграф Јетсет.

Иначе, Тања је већ причала о томе да се са психологом раније саветовала везано за децу и њхово прилагођавање новој средини.

- Деца с њим нису у контакту јер су тада много бољи и мирнији. Чим се чују с њим, постану агресивни и почну да бацају ствари по кући. За сада сам им ускратила сваки контакт с њим јер је тако најбоље, а то ми је и дечији психолог саветовао - рекла је Тања за "Ало".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.