Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

Тања Савић се сломила пред камерама: У сузама поручила... "Човек је психопата" (ФОТО)

Певачица није могла да сакрије тугу због деце

1615392473_tanja-savic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Тања Савић, већ месецима покушава да врати своје синове, након што јој је супруг Душан Јованчевић у априлу прошле године, без њеног знања одвео у Аустралију.

Прочитајте још: О њима бруји свет: Корејци одушевили извођењем "Молитве", а сада су се на посебан начин захвалили Марији Шерифовић (ФОТО)

Гостујући у једној емисији певачица се потпуно сломила, па није могла да задржи сузе. С обзиром да су је преплавиле емоције, Тања је замолила водитеља да изађе из емисије како би се смирила.

Тешко је јако.  Жена може много да издржи што се тиче емоција. Ко год да узме мајку деци, то је нешто најгоре. Скоро годину дана нисам видела децу  

- Јака сам и много горих дана је било. Емотивна сам ових дана, али сам ок јер децу носим у срцу и души, они су стално са мном. Било је момената када млађи син није желео да прича са мном, јер је тата био ту, али ето сад прича и јако сам срећна - говорила је певачица кроз сузе.

- Они имају судски налог, да у 9 сати ујутру по нашем времену, морамо да се чујемо. Нисам имала ту могућност да се дуго чујем са децом, али је сада суд дао налог да једноставно Душан то мора да испоштује. Предала сам све могуће папире и верујем да ће све бити у моју корист - додала је Тања и објаснила да не може да са њим направи никакав компромис.

Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк

- Не можеш ти са човеком који је психопата. Не дајем му ја ту етикету, него нормалан човек то не би урадио никоме, поготову не мајци своје деце. Тања је додала да је он у страху одвео децу, јер се уплашио због пандемије, али је он побегао:

Прочитајте још: ЈЕЗИВО! Нина Бадрић пријавила манијака: Погледајте шта јој је радио Илија, возач у ПЕНЗИЈИ!

- Фласификао је мој потпис. Имао је и девојку која је наш кућни пријатељ, а која је у моје име сагласност писала ручно. Ја имам увид сада у све, јер је суђење онлајн. Ја ипак мислим да све има свој разлог што се ово догодило. Увек сам била ниподаштавана од стране партнера, мислим да ће се многе жене пронаћи у овоме. Стално ме је убијао у појам са реченицом да ја немам своје ја и имала сам веома ниско самопоузданње. Бог ме чува и знам да је од драгог Бога ова снага - причала је Тања кроз сузе у емисји "Амиџи шоу" и најавила да је за 12. март заказано суђење.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas