· · Коментари: 0
БОРБА ЗА ДЕЦУ

Тања Савић у страху за свој живот: Плаши се да јој муж не науди

Певачица решена да врати децу у Србију

1598355130_tanja-savic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва

Тања Савић одлучила је да оде у Аустралију, како би вратила своје синове. Иако има проблема са својим супругом и плаши се за своју безбедност, певачица не одустаје од намере да се бори за своје маллишане.

Прочитајте још: Био је НЕОДОЉИВИ заводник у Цецином споту, а данас изгледа потпуно другачије (ФОТО)

Душан је Тањи годинама претио да ће јој одузети децу и одвести у Аустралију, да би у априлу своје обећање и испунио. Од тада креће певачицина агонија.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Моје љубави највеће. Све чиним да ми дођете у загрљај. Особа сам која крајње осуђује неправду. И свака начињена штета не може, а да прође некажњено. Има већ 5 дана како нисам чула њихов глас. Када контактирам породицу, сви игноришу. Где ће им душа. Ако покушавам да позовем поново, они ме блокирају. Није ни чудо што се Цорона дешава људи, све је отишло у пропаст. Ја више не могу да ћутим.Нека сви већ једном знају шта ми је учињено! #тањасавиц #синови #мајка #љубав #правда

А пост схаред бy ТАЊА САВИЦ (@тања_савиц_привате) он

Тању ништа неће спречити да, чим се стекну услови, отпутује у Аустралију и бори се за своја мајчинска права. Она страхује да би њен супруг био у стању да јој науди, у једном је тренутку рекла да се плаши за свој живот, али неће одустати од своје борбе.

Прочитајте још: Милица Павловић пружила подршку колегиници: Срце ми се цепа (ФОТО)

Њој, каже наш саговорник, много значи подршка људи из Аустралије, који су показали емпатију за њен случај и спремност да јој помогну. Такви гестови су јој дали још већу снагу да издржи.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.