Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Тања Вељковић открива: Јупитер и Сатурн најављују долазак НОВЕ СИЛЕ која ће владати 200 година

Овај тренутак ће се поновити тек кроз осам векова, па немојте после говорити да чувени астролог Тања Вељковић није предвидела шта ће се догодити!

1608206091_beijing-opera-1160109_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Циклуси Јупитера и Сатурна у појединим елементима смењују се сваких 200 година, тако да треба да прође пуних осам векова до понављања истог елемента. То се дешава управо сада.

Прочитајте још: Мука, невоља и несрећа: Следе три тешке године, али само за неке хороскопске знакове

Неће то бити реприза периода од 8. новембра 1186. до 14. фебруара 1425, али значајни догађаји тада могу нам указати на чему ће бити фокус.

После сусрета Сатурна и Јупитера краљеви су први пут стављени под контролу!

На самом почетку серије у ваздушним знацима 15. јуна 1215. енглески краљ Џон Лакленд (Јован без земље) објавио је повељу Magna Carta Libertatum, која ће њега и све будуће суверене Енглеске ставити под владавину закона. До тога је дошло под притиском побуњених барона, који више нису могли да трпе репресивну пореску политику и терет дугова.

На потезу су велики, јер се и њима мења свет Фото: Пиксабеј

Прочитајте још: Уран у Бику у јануару доноси финансијски ЗЕМЉОТРЕС: Да ли треба улагати у злато и КРИПТОВАЛУТЕ?

Догодила се и Ренесанса!
Крајем 13. и почетком 14. века долази до процвата у култури, духовности и уметности, познатог као хуманизам и ренесанса.

Од тада, владар се морао покоравати Богу и законима, иако их је у то време сам доносио. Ово је први писани уставни документ у енглеској историји којим је установљен принцип људских и грађанских права и представља симбол слободе од угњетавања.

Почела је и Инквизиција

Немојте се много радовати, у исто време папа Гргур Девети основао је Папску инквизицију (1231-1233), као специјални суд за искорењивање јереси. То је била једна од најсуровијих институција у историји државне репресије, и основана је да би угушила јеретичке покрете беземљашког пролетаријата.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

На крају, треба рећи да Кина у периодима владавине ваздуха има истакнуту улогу. На пример, Џингис Кан је напао Кину и освојио Пекинг 1215.  године. Нешто касније долазе авантуре Марка Пола, који је кренуо из Венеције 1271. и прошао кроз Азију Путем свиле, а затим провео у Кини 17 година.

Значај Кине после Марка Пола сличан је овом који се дешава данас. Гледајте ка Истоку ускоро!

Значај Кине и њене вредности за светску трговину у том периоду сличан је ономе који се дешава данас, када Кина постаје све важнији чинилац у светским питањима. Њен утицај ће расти наредних 20, али и 200 година. То смо могли да видимо још за време првог циклуса Јупитера и Сатурна у ваздушној Ваги (1981-2000). Био је то излазак загонетне Кине на светску позорницу.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Иначе, Република Кина је настала у знаку Ваге, тако да су Јупитер и Сатурн тада били на њеном Сунцу (владајућа гарнитура), док ће овај циклус започети на њеном Месецу (становништво) који се налази у Водолији. Велике промене су загарантоване.

Комплетан текст можете прочитати у ШТАМПАНОМ издању ТРЕЋЕГ ОКА

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas