· · Коментара: 0
САВЕТИ

"Техника од седам минута"... Неколико савета за савршено хрскав кромпир

Кромпир можете припремити на разне начине

1603967139_krompir.jpg
Фото: Пиxабаy

Печени кромпир, пресудан је додатак јелима, а оно што је најважније је како се он припрема.

Прочитајте још: Плетена погача изазов за искусне домаћице: КОРАК ПО КОРАК (ФОТО/ВИДЕО)

Том Вестерланд, главни кувар открио је своју технику прављења кромпира попут оног у ресторану. 

-Први и важан фактор је одабир кромпира. Најбољи је прљави кромпир, јер он има нижи садржај шећера, тако да је идеалан за хрскавост прилоком печења - рекао је кувар и додао:

- Ољуштимо и исечемо кромпир, да сваки део име што више ивица. Трик је у максималној хрскавости ивица. Прелијемо га хладном водом и посолимо. Када вода прокључа, прокувајте их још седам минута, оцедите их и протресете. 

Прочитајте још: ИДЕАЛАН РЕЦЕПТ: Слане коцке са сиром као ТОРТА (ФОТО/ВИДЕО)

- Потом, загрејте плех са говеђом масти на 200 степени и ставите кромпир. Пецитега на јакој ватри док не постане златан и хрскав, а потом поспите со - закључио је кувар.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.