Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Тек што су га сахранили: Супруга Рајка Дујмића оптужила Сању Долежал и Нове Фосиле да су га покрали (ФОТО)

Само неколико дана од сахране, супруга покојног музичара изнела је сав прљав веш у јавност

1597996179_rajko-dujmic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ЦМЦ ТВ
Oglas

Рајко Дујмић, преминуо је 4. августа од последница повреда саобраћајне несреће. Сахрањен је 17. августа на гробљу у Загребу.

Прочитајте још: Испраћен на вечни починак: Рајко Дујмић сахрањен у Загребу (ВИДЕО)

Рајкова удовица Сњежана, није могла више да ћути, након што је Трговачки суд у Загребу прекинуо спор између музичара и чланова некадашње групе Нови Фосили, одлучила је да јавно изнесе своје мишљење путем Фејсбука и тиме оптужила Сању Долажал и остале чланове групе, да су Дујмича преварили.

 

Фото: Фацебоок принтсцреен/Сњежана Дујмић

- Ви не можете више са мном, ја више не могу с вама. Наставите даље да наступате под именом Нови фосили под условом да добијем четвртину од наступа и концерата. То је био један једини Рајков захтев, који Сања, Зец и Маринко нису прихватили. Више од 5. година је трајао судски процес, тоеком којег је било два покушаја вансудске нагодбе. Пре годину и по, у Рајково име су се састали Сања, Зец и Маринко са Стевом Цвикићем коме су обећали, да ће Рајку дати 500 еура по концерту, али тај договор никада нису испоштовали.

Прочитајте још: ПРЕМИНУО РАЈКО ДУЈМИЋ

- Недавно је објављено да је Рајко у тајности заштитио име, што је неистина. Господин Маринко Цолнаго је то јако добро знао када је 1995. године дошао Рајку и предложио да њих двоје оформе Нове фосиле с новим члановима. 2005. године поновно се окупљају у старој постави, и Рајко уступа право на кориштење имена Нови фосили на три године господину Владимиру Кочишу. У оба случаја Рајко није тражио нити добијао новац, јер је био члан групе. Рајко никада није имао намеру да забрани песме, јер је говорио:....- песме сам написао да се певају -написала је на Фејсбуку, Дујмићева удовица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas