Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тешко вам је да се ЗАЉУБИТЕ? Вероватно сте много ПАМЕТНИ

Психолози су дошли до невероватног сазнања и открили зашто је паметним људима тешко да се заљубе.

1607779804_Depositphotos_48141459_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Према писању портала “Бригхт Сиде“ научници тврде да се паметнији људи теже заљубљују. Ако је то тако, следеће питање било би због чега је паметнијим људима теже?

Психолози су дошли до сазнања. Ево одговора:

1. Они анализирају осећања, своја и туђа

Паметни људи су склони прикупљању информација и извођењу закључка. Ово је у исто време предност и хендикеп, јер ће они чешће побећи из везе када се сусретну са првим проблемима. После првог неспоразума или свађе, рећи ће вам – збогом и пријатно.

Прочитајте још: Савладајте ФРАНЦУСКИ ПОЉУБАЦ до савршенства

2. Потребно им је више времена да се емотивно отворе

Фото: Депозит

Људи који су паметни свесни су колико је тешко да се отворе и открију детаље из свог живота и исто тако знају да је свака веза за њих ризик. Зато су често дистанцирани и хладни, иако не значи да су заиста такви.

3. Преносе лоше искуства у следећу везу

Паметни људи мисле да ће ствари које су им уништиле претходну везу, уништити и наредну. Знају колико је болан био претходан раскид и несвесно пројектују лоше искуство на особу са којом су тренутно.

Прочитајте још: Пет сигурних знакова да сте пронашли ПРАВУ ЉУБАВ

4. Радије ће изабрати да буду сингл

Ово је чињеница. Паметни људи се осећају сигурније ако су сами, него када су у вези. Њихов сингл статус није последица околности које им нису ишле на руку, већ ствар њиховог личног избора и зато што се тако осећају боље.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas