· · Коментари: 0
ОПРОШТАЈНИ ВИДЕО

The Frajle након 12 година заједништва РАСТУЖИЛЕ фанове одлуком (ВИДЕО)

Популарни женски бенд The Frajle, који чине четири девојке из Новог Сада, од сада ће наставити да наступа као трио.

1618584675_Frajle.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / тхефрајле

Вест су потврдиле на друштвеним мрежама и откриле су да је Марија Мирковић одлучила да крене другим путем, као соло извођачица.

- Драги наши, после 12 дивних година у нова јутра улазимо као трио! Марија, желимо ти сву срећу, а ми се ускоро видимо на концертима. Јелена, Наташа и Невена - написале су и објавиле опроштајни видео.

Прочитајте још: Супруга Моме Капора поделила непознате детаље из живота књужевника: "Жене су га обожавале, али је он обожавао мене"

- Можда ће чудно звучати, али нема свађа ни скандала, растајемо се у миру и да би љубав опстала, то је за све нас најбоља одлука - рекла је Марија.

Обожаватељи нису скривали тугу због њихове одлуке.

Прочитајте још: Каква ТРАНСФОРМАЦИЈА! Бојана Стаменов је скинула турбан и из ЦРНКЕ прешла у ПЛАВУШУ! (ФОТО)

"Јако ће ми недостајати Марија. Баш ми је жао", написала је једна обожабатељка.

"Срећно вам, али морам рећи да ме је вест растужила", сложила се друга.

Од сада па надаље под именом Тхе Фрајле наступаће Наташа Михајловић и сестре Јелена и Невена Буча.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.