Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
GAMING

The Sims 4: Најпознатији "грађани" почињу живот у складу са природом (ВИДЕО)

Светски популарна игрица добиће експанзију на тему еколошки освешћеног живота, па ће Симси ће тако радити под светлошћу свећа, рециклираће стари папир и узгајати гусенице

sims-4-969326_960_720.png
Фото: Pixabay
Oglas

Једна од најпопуларнијих игрица уз коју су се и развијали рачунари и која се генерацијски преноси, добиће своју најновију верзију.

Наиме, према првим информацијама, The Sims 4 Eco Lifestyle подразумева да ће играчи имати прилику да изграде живот својих јунака у складу са еколошки подигнутом свешћи, очовању животне средине и планете.

Прочитајте још: Коначно! Црасх Бандицоот се враћа као игрица за паметне телефоне (ВИДЕО)

Од сада, свака акције у Evergreen Harbor коју предузмете и одлучите утиче на стање света око вас. Што играчи буду више одржавали чистоћу у популарном граду, више ће видети како природа успева и како напредује.

Прочитајте још: Пуцачина за милион долара! Цалл оф Дутy: Мобиле добија први велики турнир

Играчи ће тако моћи да одређују да ли је небо довољно магловито или чисто. Смеће може да се нагомила на улицама у вашем кварту или га очистите како бисте створили бујне зелене пешачке стазе у граду. Све је до играча.

Надоградња игрице стиже почетком јуна.

Нова надоградња и верзија ове игрице стиже већ почетком јуна месеца, а биће доступна за све играчке платформе и уређаје.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas