Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТРАШНО

Тик Токер представио најгори стан у Њујорку ... Кошта 1.650 долара месечно са заједничким купатилом! (ВИДЕО)

Њујорк је град у коме би многи људи волели да живе, а један познати Тик Токер, показао је да и није баш то тако занимљиво

1612367635_tik-tok.jpg
Фото: Тик Ток Илустрација/ @неwyоркцитyреалтор
Oglas

Као прво цене су невероватно високе, а из дана у дан, према овом младићу све је горе. Његов видео је показао, да најскупљи стан уједно може бити и најгори. За само седам дана, овај видео је погледало више од 20 милиона људи, који су се смејали, али некима се и "плакало", колико је страшно.

Прочитајте још: Пронађен најнеобичнији камен на свету: Истраживачи остали у шоку (ФОТО/ВИДЕО)

Први стан кошта 1650 долара месечно, за кога сматра да и није толико лош, с обзиром да се налази на 5. авенији на Менхетну. Корисници су били шокирани величином стана. За ту цену можете да добијете једну малу собу, у коју једва стане брачни кревет, мали орман и кухињске плоче, стан је потпуно празан.

@неwyоркцитyреалтор

##апартменттхерапy ##wествиллаге ##апартментхунтинг ##луxурyапартментснyц ##нyцапартмент ##фyп

♬ оригинал соунд - Неw Yорк Цитy Реалтор

У другом снимку показао је како морате да користите купатило, које је иначе заједничко за све станаре у згради.   Осим чињенице да за читав комплекс постоји само један тоалет, простор је толико скучен да једва да има довољно места за седење. То значи да можете да заборавите на прање руку након што завршите нужду, јер нема лавабоа нигде.

@неwyоркцитyреалтор

#апартментхунтинг #апартменттхерапy #луxурyапартментснyц #wествиллаге #реалестатеагент #парт2

♬ оригинал соунд - Неw Yорк Цитy Реалтор

Туширање је исто компликовано. Још једном, станар мора да пређе цео ходник да би користио заједничку туш кабину.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas