Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ

TikTok ДОМИНИРА на пољу друштвених мрежа! Ево који ВРТОГЛАВИ РАСТ корисника бележе

Након отварања парнице са властима Сједињених Америчких Држава у јавност су изашли подаци о броју корисника TikTok апликације, како у целом свету, тако и на подручју Америке.

1598427193_tik-tok.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Коначно обелодањен број корисника једне од најпопуларнијих апликација на свету тренутно. Наиме, из компаније ButeDance у чијем власништву је апликација TikTok је по први пут изашла са подацима о броју корисника и то приликом предаје докумената неопходних за судски процес.

Прочитајте још: Да ли нам треба 5Г МРЕЖА, јер СОФТВЕРИ већ препознају не само лица, него и ЕМОЦИЈЕ!

Више од 100 милиона корисника било је активно у јулу на TikTok апликацији у Сједињеним Америчким Државама

Захваљујући управо тим документима могуће је извући и приближне податке о броју корисника како на глобалном тако и на америчком тржишту, посебно сада када су актуелне забране ове апликације у Сејдињеним Америчким Државама. 

Прочитајте још: Технолошка ПОБЕДА: Европол разбио мрежу за комуникацију коју су користиле ХИЉАДЕ КРИМИНАЛАЦА

Тако је у јулу апликација TikTok имала чак 690 милиона регисторваних корисничких налога који су активни на месечном нивоу. Од овог броја, више од 100 милиона корисника било је активно са америчког тржишта упркос забранама.

Прочитајте још: ОВО је једина ЖЕНА коју је погодио МЕТЕОРИТ, али се од тога ОБОГАТИО њен КОМШИЈА!

Поређења ради о начину раста саме апликације, у јануару 2018. године ова апликација имала је само 55 милиона месечно активних корисника у свету и 11 милиона на америчком тржишту.

Прочитајте још:  НАЈБОГАТИЈИ! Да је марио за новац, Тесла би када је умро имао ТАЧНО ОВОЛИКО НОВЦА НА РАЧУНУ! (ВИДЕО)

Сама TikTok апликација је преузета више од 2 милијарде пута што је успех којим се могу похвалити још само старије и популарније друштвене мреже.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas