Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ

TikTok уводи ЗАБРАНУ: Строге рестрикције за ОВУ ГРУПУ ЉУДИ

Апликација која је у протеклих дана доживела експанзију и невроватну популарност међу малолетницима широм света, забранила је особама млађим од 16 година слање и примање директних порука.

Untitled-5ea61018ac507.png
Фото: Pixabay
Oglas

Друштвена мрежа TikTok увела је сторге рестрикције млађима од 16 година. Наиме, свим корисницима који нису ове узрасне доби, ова друштвена мрежа блокирала је све приватне поруке.

Прочитајте још: Одзвонило апликацији ТикТок: YоуТубе спремио нову платформу - YоуТубе Схортс

До сада, уколико су се два корисничка налога на мрежи TikTok међусобно пратила, корисници су имали пролику да размењују директне поруке. Нова правила ограничавају ову могућност на корснике који имају више од 16 година, односно ова услуга неће бити могућа млађим лицима.

Ново правило важи за млађе од 16 година.

Лајковањеи и коментарисање видео записа и даље ће бити на услугама млађима од 16 година. 

Прочитајте још: Уз помоћ ТРИ апликације средите ваш профил на мрежама као професионалац

TikTok ће ново правило примјењивати већ првог дана маја месеца, а корисници млађи од 16 година ће добити обавештење у самој апликацији. Ограничење ће се спроводити на основу података о датуму рођења, које су испунили сви корисници при инсталацији апликације.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas