· · Коментари: 0
НЕСРЕЋА

Током 90-их био је најпопуларнији тинејџер на свету, а онда је доживео МОЖДАНИ УДАР и изгубио памћење!

Деведесетих година имао је главну улогу у серији "Малколм у средини".

1614263845_MUNIZ.png
Фото: Принтсцреен / YоуТубе / Теам Цоцо

Серија се снимала 6 година, са Френки Муниз је тада постао најпопуларнији тинејџер на свету.

Био је номинован за Златни глобус и Еми

Велики шок је изазвао када је 2008. године изјавио да се више неће бавити глумом. Пожелео је да се опроба у новој професији: возач формуле. Међутим, то жеља није дуго потрајала. Оно што је важно је то да се он данас тога не сећа. Наиме, он је имао здравствене проблеме због којих данас нема дугороћно памћење.

Фото: Принтсцреен / Yоутубе /
ДЦом

Прочитајте још: Чарлс је Дајану видео неколико пута пре просидбе, а један његов одговор посебно ју је ПОГОДИО!

Муниз се већину ствари из прошлости не сећа

Године 2009. је доживео тешку саобраћајну несрећу и тада је имао јак потрес мозга и серију можданих удара; 2012. је имао мањи мождани удар, 

- Увек сам био здрав. Никад нисам пио алкохол, нисам запалио ниједну цигарету нити пробао дрогу. Једино што сам осећао био је стрес. Волим стално да се крећем и нисам добар у опуштању - рекао је Муниз.

Каже да се не осећа лоше јер не може да се сети доброг дела свог живота.

Прочитајте још: Па ни у сну вам не би пало на памет! Познате личности које су у СРОДСТВУ!

Каже и да му је у свему много помогла вереница Пејџ Прајс, која му је предложила да у дневник записује све што су заједно радили како би касније могао да се подсети.

Френки се у мањој мери вратио глуми, али се углавном појављивао у споредним улогама у серијама и телевизијским филмовима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.