Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Том Круз показао нову девојку: Млађа је тачно 20 година, а ево како изгледа (ФОТО)

На снимању филма, познати глумац је ухваћен са новом девојком.

1608283013_pjimage--3-.jpg
Фото: Принтскрин / инстаграм / wеллхаyлеy / томцруисе
Oglas

Снимање филма "Немогућа мисија 7" главна је тема светских медија. 

Познати глумац и продуцент је недавно на снимању филма викао на екипу и претио им отказима због пропуста антиковид протокола која су потребна за снимање филма.

Прочитајте још: Огласио се Биковић након вести да је заражен корона вирусом: Открио како се сада осећа

Поред ове, стигла је и вест, да је Том Круз, наводно, у вези са 20 година млађом глумицом и колегиницом Хејли Атвел, са којом је свакодневно на снимању.

Извори кажу да су њих двоје нераздвојни од првог дана. После развода од Кејти Холмс, глумац никога није показивао јавности. Хејли је, са друге стране, раскинула дугу везу почетком године.

Прочитајте још: Милош Биковић заражен короном, ево у каквом је стању познати глумац!

Тренутна ситуација око Ковида их је још више зближила и они су неразвојни. Састају се и након снимања, добро се слажу и пресрећни су.

Она је на свом Инстаграм налогу објавила слику са снимања у којој је шаљиво написала:

- Мој нови инструктор вожње. Надам се да се нигде нећу слупати.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas