· · Коментари: 0
ТВ ПИНК

ЕКСКЛУЗИВНО НА ТВ ПИНК: Од 14. децембра стиже серија “Златни дани” снимана по последњем сценарију легендарног Гордана Михића!

Топла породична прича и јунаци које ћете волети!

1607331648_pjimage.jpg
Фото: Промо

Након три успешне сарадње – серија „Државни службеник“, „Нек иде живот“ и „Неки бољи људи“ – ТВ Пинк с поносом најављује нови пројекат са Телекомом Србија: хумористичку серију „Златни дани“, која на најгледанијој комерцијалној телевизији почиње да се емитује 14. децембра у 20 часова.

Серија „Златни дани“, рађена по тексту једног од најзначајнијих српских драмских писаца Гордана Михића, а у режији Марка Сопића, доноси дух прошлих времена и на телевизију враћа серију која подсећа на најбоља хумористичка остварења. Према речима извршних продуцената Аните Тодоровић и Нине Радуловић испред “Стелла Продуцтион”, ово је прича о важности породице, о људској доброти, о несналажењу, о праву на љубав које не застарева, баш као ни право на смех или сузе.

Радња серије “Златни дани” смештена је у Београд и прати млади пар, Лалета и Мацу, који после неуспелих бракова и само 48 сати познанства, одлучују да започну заједнички живот. Таман када све делује идилично, у њихове животе улазе породица, пријатељи и комшије, који уносе динамику и показују да живот увек има и духовиту страну.

Фото: Промо

Са широким спектром невероватних ликова које је Михић као велики познавалац људских карактера осликао и сјајном глумачком поделом, ауторски и редитељски тим добио је прилику да се игра унутар романтичне комедије као жанра и направе једну лепу телевизијску серију која ће окупити читаву породицу испред малих екрана, као у нека стара времена.

У серији “Златни дани” ћете поред Андрије Кузмановића у улози Лалета и Тамаре Крцуновић у улози Маце, гледати и Миму Караџића, Душанку Дуду Глид, Снежану Савић, Александра Радојичића, Младена Совиља, Феђу Стојановића, Љиљану Стјепановић, Амара Ћоровића, Милицу Башић, Милоша Ђорђевића Цоку, Мају Шиповац, Уроша Јаковљевића, Јану Милосављевић, Бранка Јанковића, Борку Томовић, Марка Живића, Младена Андрејевића, Еву Рас и многе друге.

Сјајна глумачка екипа, маестрални сценарио који потписује један од најбољих српских сценарста Гордан Михић, одлична режија Марка Сопића и топла, породична и људска прича су оно што ће ово остварење издвојити од свих осталих. Серију “Златни дани” моћи ћете да гледате од 14. децембра, од понедељка до четвртка у 20 часова на ТВ Пинк!

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.