Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕТОВАЊЕ

Travelland вас води у Грчку: ХОТЕЛИ 4*, 5* од 560€ за 7 полупансиона

Сви путеви ових дана воде у Грчку. За прави летњи одмор потребна је добра организација и море. И једно и друго вам обезбеђује Travelland, а на вама је само да кренете на пут, колико већ сутра.

1627289612_naslovna.png
ФОТО: Travelland
Oglas

Уколико се још нисте одлучили куда на одмор, ево прилике да одлуку донесете што пре. Можда то буде већ данас! Сезона је у свом пуном јеку и треба отићи негде на море. 

Грчка је увек дестинација за препоруку, па је тако и овог лета. Из широке понуде туристичке агенције “Travelland”, издвајамо пар заиста добрих грчких хотела који испуњавају сва очекивања.

За све хедонисте прави избор је чувени Porto Carras Meliton Hotel & Spa 5* на Ситонији. Већ од 31.7 места има за боравак на 7 и 10 ноћења уз услугу полупансиона по најнижој цени од 1555 евра (цена изражена по СОБИ). Иста цена важиће до 21.8, а онда она креће да опада (у септембру је чак 1110 евра по соби). Хотел је удаљен 2км од Неос Мармараса и налази се на самој пешчаној приватној плажи дужине око 2 километара.

Фото: Travelland

У месту Псакудиа, 75км од аеродрома "Makedonias" у Солуну, и на 20м од пешчане плаже наилазите на хотел Cronwell Sermila Resort 5*. Слободних места има од 28.7. а најнижа цена у августу је 1275 евра за боравак на 7 ноћи, уз услугу All inclusive. Цена је изражена по соби, не по особи.

Фото: Travelland

Када је полуострво Касандра у питању, два хотела су за сваку препоруку јер су цене и више него приступачне. За собу и седам полупансиона у августу треба издвојити најмање 560 евра у хотелу Grand Otel 4*.  Хотел се налази у месту Ханиоти и располаже сопственом плажом, базеном, паркинг простором. Смештен је на самој обали, у близини градског парка. 

Хотел окружен бујном вегетацијом и смештен на дугој пешчаној плажи са златним песком, а 800 метара од места Калитеа је популаран хотел Pallini Beach Hotel 4*.  Дели територију са хотелом Athos Palace. Састоји се од централне зграде од девет спратова и једноспратних бунгалова. Без сумње, савршен је избор за породице, парове и поједнинце свих старосних доба. Златне пешчане плаже, сликовити заливи, традиционална села, мала приобална острва и заклоњене увале, чине Pallini Beach одличним избором за ваш летњи одмор.

Можете резервисати боравак на 7 ноћења већ од 31.7. по цени од 1019 евра (остали термини су: 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29.8; 4, 5, 11, 12, 18, 19.9.). Уколико је 7 дана на мору премало, постоји и опција од 10 ноћења по најнижој цени до 19. септембра од 485 евра (цена по соби).

Фото: Travelland

О свм хотелима у Грчкој се можете детаљно распитати и резервисати неки од њих на адреси Добрачина 43 у Београду. Агенција “Travelland” отвара своја врата сваког радног дана од 9-20х, суботом од 9-16х, али и недељом од 10 до 17 часова. За најактуелније понуде и важне информације, агенцију можете запратити и на друштвеним мрежама Facebook и Instagram.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas