Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШМИНКА

Тренди шминка: Очи боје дуге и сенка супер-јарких боја!

Жене су се ужелеле боја, па су пролеће пренеле на очне капке!

1619436502_okoDepoz.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Да ли због пандемије, која нам је већи део лица прекрила маскама, или због тога што смо се ужелели лепог времена и шаренила, очи ће нам током ове и наредне сезоне, чини се, бити "сликовитије" него икада раније.

Прочитајте још: Нокти у СЛАДОЛЕД бојама ће вас РАСПАМЕТИТИ: Што разнобојније, то је модерније! (ФОТО)

Визажисти су их обојили у јарке тонове црвене, плаве, зелене, жуте и наранџасте. Smokey eyes начин шминкања и даље је присутан, само што више не делује тако драматично као кад је био "испоштован" искључиво уз помоћ сивих и црних тонова.

И даље су популарне "надимљене очи", али боје, шарене боје су у тренду.

Прочитајте још: ДВЕ боје су КРАЉИЦЕ сезоне: Завладала је жута, а друга је...

Чак иако нисте љубитељ плавих и зелених сенки, овог пролећа испробајте неку од њихових нијанси које ће вам подарити ведар, ретро изглед.

Фото: Депозит

Или, уз помоћ њих истакните само линију доњег капка, а горњи прекријте неком контрастном бојом, рецимо наранџастом.

Прочитајте још: Све очи биле су упрте у ЗЕНДАЈУ: Ушетала је у Валентино жутој хаљини, а врат је красила орглица од 6 МИЛИОНА ДОЛАРА! (ФОТО)

Иако вам се сада, на невиђено, чини да ћете тако свима заличити на почетницу у шминкању и неко ко не уме да уклапа боје, стручњаци за мејкап тврде сасвим супротно - бићете у тренду.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas