Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХОБИЈИ ПОЗНАТИХ

Тренирала је више спортова, а знате ли у ком је Снежана Ђуришић била ПРВАК ЈУГОСЛАВИЈЕ?

Певачица Снежана Ђуришић, мало је познато, иза себе има и веома успешну спортску каријеру. Иако на спомен њеног имена углавном сви одмах помисле на музику, Снежана се може похвалити и те како богатом спортском каријером.

1611229532_Snezana-Djurisic.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / снезана.ђурисиц
Oglas

Иако за естрадне звезде никада не бисмо рекли да су "јутарњи типови", певачица Снежана Ђуришић воли да устаје рано и често џогира.

Прочитајте још: Сања Кужет ватреним плесом засенила кандидате (ВИДЕО)

– Лепо је устати раније. Када имате цео дан испред себе, много је боља опција него кад се пробудимо у подне, па тек од 15х почињемо да функционишемо – признаје Снежана за "Гранд Неwс" и открива да је спорт од малена био њена љубав. У детињству је освајала и бројне награде.

Прочитајте још: Да ли је Весна Ђогани краљица Тик Тока? (ВИДЕО)

Џудо, кошарка и пливање су њени омиљени спортови

– Била сам џудиста баш интензивно. Али сам се поред тога, бавила и кошарком и пливањем. Тренирала сам пливање у Црвеној звезди. Отац је мене и сестру увек упућивао на спорт.

Прочитајте још: "НИЈЕ ЗА ЈАВНОСТ"... Дара Бубамара кренула да се туче са 20 мушкараца на свадби

Сестра се определила за фолкор, ја сам то почела у Краљеву, али сам после прешла на спорт – признала је певачица и открила:

– Џудо сам наставила да тренирам и у Београду. Била сам првак у Београду у својој категорији, па првак у Србији, па у Југославији.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas