Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КОРИСНО

Тресете СЛАНИК да би посолили храну: Не бламирајте се и погледајте како се ПРАВИЛНО користи (ВИДЕО)

Друштвене мреже и овог пута разоткривају нам све недоумице у којима смо живели до сада

1615387428_pjimage.jpg
Фото: Принтсцреен/ТикТок
Oglas

Корисник друштвене мреже ТикТок објавио је видео на коме конобарица демонстрира правилно коришћење сланика. Након овога, милиони људи су се запитали, да ли је могуће да су га све време погречно користили.

Као што и сами можете приметити, сланик и сличне бочице са бушним чепом, које користимо за зачине, често на дну наборе. Оне свакако нису ту случајно.

Конобарица је држала бочицу са бибером наопачке и са слаником прелазила преко ивица кружним покретима. Због вибрација, бибер је почео да излази у глатком, непрекидном низу. Након тога показала је начин на који већина нас користи сланик како би показала колико је њена метода делотворнија.

@цодy.93

Хоw олд wере yоу wхен yоу леарнед тхе пропер wаy то усе а салт анд пеппер схакер? #цхеф #цразy #леарнонтикток #лифехацкс #фyп #форyоу #форyоупаге

♬ оригинал соунд - Цодy

У  коментарима је објашњена функција рубова са дна флашице.

-Створени су за "борбу против кондензације" и да посудице за со и бибер не би клизиле по столу, а да је други начин употребе додатни бонус.

Овај занимљиви и корисни трик прегледан је више од милион пута, а корисници друштвене мреже питали су се да ли су ишта правилно радили пре популаризације ТикТока.

"Зашто стварају ове предмете тако, а никад нам не кажу како да их користимо?", "Опростите, али шта? И зашто производе тако добар звук?", "Одмах идем да испробам", писали су у коментарима.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas