· · Коментари: 0
лепо

Три генерације на једној слици: Џенифер Лопез одушевила фотографијом нове кампање и ОТКРИЛА ЧИМЕ СЕ НЕГУЈЕ (ФОТО)

Неодољиво личе и деле исти тајни беаутy састојак.

1620494211_Depositphotos_50741561_s-2019.jpg
Фото: Депосит

У новој кампањи за Ј Ло Беаутy, позната певачица позира са мајком и ћерком на породичном портрету уз опис: Мамма глоwс бест.

Окренуте из профила и одевене у неутралну беж нијансу, све три одишу лепотом, сјајем и самопоуздањем. Било да је у питању маслиново уље које промовише или било који други беаутy препарат, једно је неспорно: невероватна генетика је основ свега. 

Прочитајте још: Како би упознали своје идоле, ови људи су спремни на све! Ево шта су све радили

Међутим, још када је први представљала своју беаутy линију, Јеннифер Лопез је открила да од мајке Гуадалупе Родригуез није наследила само лепоту, већ и многе беаутy тајне. Једна од њих јесте да је маслиново уље лек за све. Она каже да је управо оно било заслужно за њену младолику, блиставу и здраву кожу, због чега је екстракт маслиновог уља додала и у беаутy препарате са својим потписом.

Са генерације на генерацију, исто искуство пренела је и на ћерку Емме Марибел Муñиз која је толико млада да јој препарати за лепоту нису потребни, али природни екстракти не могу да нашкоде. Зато маслиново уље не користи нужно за негу коже, већ и као састојак здраве исхране.

Ј Ло је још од свог наступа на Супер Боwлу почела да експонира своју ћерку јавности, због чега је сасвим извесно да ће она кренути маминим стопама.

Прочитајте још: Италијанима показала традицију: Овако се Јелисавета Орашанин припрема за УСКРС (ФОТО)

Значај природне лепоте, добре генетике и квалитетне неге поново је у првом плану, што нас посебно радује. А да, како каже певачица, права лепота нема рок трајања, сведочи нова кампања у наставку.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.