Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

ТРИ хороскопска победника године, а први су Рибе, које треба да се спреме за СПЕКТАКЛ

Која три знака ће имати највише среће у наредном периоду? Питање је које много занима, а једно је сигурно: четири планете су у знаку Риба!

1615279320_Depositphotos_30201047_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Марс ће једном знаку дати снагу за посао, Сунце ће другом знаку дати енергију за успешне преговоре, а Јупитер доноси срећу трећем знаку.

Прочитајте још: Астролог открива каква ће нам бити 2021. година: Маске ћемо носити до априла 2022.

Рибе

Ово је најповољнији период за вас јер се Сунце налази у вашем знаку, такође Венера и Нептун и то доноси лепу и јаку енергију. Ове планете даће да се осећате отмено, пожељно лепо. Ако сте планирали промену фризуре или неку естетску корекцију сада је парво време за то!

Стиже Јупитер, а ова планета среће улази у ваше поље посла и крећу промене на боље.

Јуптер у мају долази у ваше сазвежђе. Он ће вам преокренути живот на боље, даје ту велику лепу позитивну енергији. Зато га зову :велика срећа. И то није све! Од 20. марта Венера и Јупитер улазе у ваше поље посла и тада вам крећу промене на боље. Искористите подршку ових планета. Само напред!

Бик

Најбитније је је да је Марс изашао из вашег знака јер је давао тешке аспекет са Јупитером, Сатурном и Меркуром. Сада је Марс у пољу посла и даће вам енергију за рад и ту ће се дешавати лепе и позитивне промене. Можете очекивати већи прилив новца ако сте на старом послу или промену посла са великим успехом.Сада треба да се покренете и потрудите када је посао у питању.

Марс је у пољу посла и даје вам енергију, а стиже и већи прилив новца или промена посла?

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Венера је сада у Рибама што ће вам донети већу емотивност и благе речи које треба да искористите за емотивне разговоре . Било да су у питању партнерски или породични . Искористите ову нежну енергију.

Ован

Ово је најповољнији период у току године за вас јер Сунце почиње да транзитира вашим знаком. 21. марта прелази у ваш знак. Као и Венера која улази у ваш знак 20. марта. У овом периоду од месец дана када је енергија најјача искористите да баш све ствари доведете у ред.

Путујте, контактирајте, потписујте!

Пошто је период Риба, а оне дају нежну енергију и ви ћете бити лагани и опуштени за разговор. Битно је само да енерегију не трошите на периферне ствари већ да је лепо каналишете.

Прочитајте још: Пословни хороскоп за март: Шкорпији паре, Стрелцу успех, а један знак се сели у други град

Појачано ће вам бити поље контакта, кретања, путовања. Марс подржава све то па ће вам донети потписивање нових уговора, писана реч ће бити јача него изговорена. Срећно!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas