Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Три хороскопска знака која воде свет напред, али су и НАЈГОРИ НЕПРИЈАТЕЉИ!

Позитивне и негативне особине најватренијих хороскопских знакова

1623144348_ovan.png
Фото: Депозитфото
Oglas

У сваком од нас живи више људи. У астрологији би рекли виши и нижи тип хороскопског знака. Хајде да видимо које су то више и ниже особине најватренијих хороскопских знакова.

Прочитајте још: Како раскидају хороскопски знаци: Лав арогантно, Шкорпија оштрећи нож, а Стрелац тражи логику

Ован особине

Овна позитивне особине - то је Ован који је предводник, бунтовник са разлогом, покретач и вођа. Одличан шеф, диван родитељ, пријатељ и партнер. Неко на кога се УВЕК можете ослонити. Веома јаке личности. Људи су једноставно очарани његовом јачином како увек може све. У послу је максимално посвећен, прави је лаф, колеге га воле, јер није заједљив.

Диван пријатељ и родитељ, поуздан, спреман на акцију, увек знате на чему сте.

Једна од најбољих његових особина је што човек увек зна на чему је са њим. Он нема скривене мисли. Што би се у народу рекло "што у излогу то у продавници" Ован има брзу и активну памет. Може са свим људима, он у суштини воли људе.. Увек су Овнови било мушкарци или жене јако младолики. Та енергија их одржава младим, лепим и живахним.

Лоша особина је што није тактичан!

Негативне особине Овна

Овн има неколико мана. На првом месту нетактичност у комуникацији са другим људима. Импулсивност Овна зна да разори околину, поготово партнера када је љубавни живот у питању.Ако му ствари не иду током који је он замислио тада је деструктиван, напоран и агресиван.

Прочитајте још: Највећа комунистичка ТАЈНА: Ко је убио 4.000 Срба и 12 Немаца и зашто је Мустафа Голубић виђен у Смедереву?

Лав особине

Лав позитивне особине - на првом месту је племенитост. Лав је најсрећнији када су људи око њега испуњени и задовољни. У стању је да окрене планету напокао само да би усрећио њему драге људе. Када воли воли до краја.

Од њега треба учити како се даје и поклања љубав. Лидер је и вођа. Људи га воле и верују му. Успех у његовој каријери је загарантован. Све чега се дотакне Лав он то претвара у злато. Јер све што ради ради Лавовски. Никада није несигуран у себе. Када има циљ тада даје целог себе и увек успева.

Лав даје себе за циљ, али је арогантан, шеф!

Лав или маца - све зависи са ким је Фото: Депозит

Негативне особине Лава

Аарогантност на првом месту. Велики материјалиста. Мисли да само он заслужује да буде вођа/шеф, да само њему припада трон. Да је он једини и непоновљиви. Да сунце сија само због њега! Јако лоше реагује када се нађе у незгодној ситуацији. Тада не бира средство којим ће повредити друге у правом смислу те речи. Као звер која је сатерана у ћошак. Веома често ти негови проблеми заправо и нису проблеми али пошто је его манијак довољно је да једна ствар не иде по плану а све друге иду он постаје прва звер!

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

Стрелац особине

Стрелц позитивне особине- отвореност, позитиван став према животу и јачина. Људи га воле јер је искрен и пожртвован. Увек у свему наступа чистог срца. Воли људе и животиње. Јака позитивна енергија и здрав однос према животу је оно што привлачи велики број људи у његов живот. Зато и има много пријатеља. Људи знају да буду очарани његовом енергијом. Ако желите најбоље путовање или провод ту је Стрелац. Није сујетан.Ако неко има бољи план или идеју од њега он то са лакоћом прихвата.

Највећи коцкари су Стрелчеви, брзоплети су, не уче из сопствених грешака.

Негативне особине Стрелца

Има их више. Брзоплетост, лако мења мишљење, не држи се плана и идеја, свима све обећава и ништа не испуни, започне нешто и на пола одустане.

Прочитајте још: Принц Филип је добијао СВЕ ТАЈНЕ извештаје о посетама НЛО, а занимао га је један ИНЦИДЕНТ

Свакако најгора особина Стрелца је коцка! Стрелчеви знају да буду велики коцкари. Тада у пакао вуку свакога ко се налази поред њега. Знају да повреде другога када су брзоплети или искрени у погрешном тренутку. Ретко кад знају да уче из сопствених грешака и зато их парве често и готово су исте.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas