Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИМУНИТЕТ

ТРИ имуно бомбе које треба пити поподне, а један је од листова које БАЦАМО

Сигурно сте чули за иван чај или кипровину и добро вам је познато колико је користан за здравље.

1610119748_Simsirka.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Кипровина, односно Иван чај  је снажни антиоксиданс, који избацује токсине из организма и штити га од канцера и многобријних инфекција.

Прочитајте још: РЕЦЕПТ руског академика Људмиле Григоријевне Пучко који УБИЈА ВИРУСЕ

Рецепт за чај од кипровине
Две супене кашике траве прелијте чашом кључале воде. Сачекајте 2 сата да одстоји па процедите. Конзумирајте 1/3 чаше чаја 3 пута дневно 20 минута пре оброка.

Шимширика

Шимширика је моћан природан антибиотик, зато се она се користи за превенцију вирусних инфекција. Осим тога, шимширика спречава развој малигних ћелија.

Рецепт за чај од шимширке:

Једну супену кашику плодова шимширике прелијте чашом кључале воде. Сачекајте пола сата да одстоји. Узимајте супену кашику чаја 3 пута дневно 30 мин пре оброка.

Плод поједите, а од листова направите чај Фото: Пиксабеј

Шпаргла

Шпаргла се често користи за превенцију и лечење рака. Али лек се не прави од стабљика него од листова ове биљке које ми обично бацамо, јер користимо само плод.

Прочитајте још: Поједите новогодишњу ЈЕЛКУ! Направите чај или купку,јер је лековита

Рецепт за сок од шпаргле

Једну супену кашику иситњених листова шпаргле ставите у пола литра воде и кувајте 5 минута на слабој ватри. Након тога умотајте шерпу у ћебе и ставите на топло место на 30 мин. Узимајте пола чаше чаја 4 пута дневно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas