Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НАРОДНА МЕДИЦИНА

Три моћне биљке које елиминишу сваку УРИНАРНУ ИНФЕКЦИЈУ (РЕЦЕПТ)

Истраживања су показала да постоје многе теорије и услови зашто се ове инфекције јављају чешће лети, нарочито код млађих жена.

1627332038_Depositphotos_161870948_s-2019.jpg
Oglas

Уринарне инфекције се могу јавити у подручјима доњег и горњег уринарног тракта. Симптоми уринарне инфекције доњег тракта укључују често и болно мокрење, чудно обојен урин и мање болове у стомаку. Симптоми уринарне инфекције горњег тракта, или бубрежне инфекције, укључују болан и осетљив горњи стомак, грозницу или смрзавање, мучнину и повраћање.

Прочитајте још: Направите САМИ СОК ОД КРАСТАВЦА: За напитак који освежава, чисти кожу и ТОПИ КИЛОГРАМЕ потребна су само ДВА састојка (РЕЦЕПТ)

Чај од першуна

Овај чај се можда не може похвалити дивним укусом, али се свакако може похвалити својом делотворношћу. Чај од першуна је одличан код детоксикације организма, али елиминише и бактерије које инфицирају уринарни тракт и ремете рад бубрега и бешике.

Прочитајте још: Јело за врућину: Витамински пиринач даје снагу, а припрема се брзо (РЕЦЕПТ)

Припрема чаја од першуна

Прелити 2 кашике свежег лишћа першуна са 200 милилитара вреле воде, оставити да одстоји 10 минута и пити га после сваког оброка.

Увин чај

Можда и најпознатији чај у борби против уринарних инфекција. Ова биљка делује антибактеријски и тако успешно елиминише узрочнике болести.

Припрема увиног чаја

Кашику сувог лишћа уве, прелити са 250 милилитара кључале воде, процедити након 15 минута и попити.

Чај од бруснице

Прочитајте још: Нутрициониста открива како треба да се хранимо током ВРУЋИНА: ОВО поврће МОРА да се нађе у јеловнику

Сок од бруснице се веома често препоручује у борби против уринарних инфекција, али чај је много боље решење. Брусница је толико добра у решавању уринарних инфекција, да смо је ми уврстили у састав нашег препарата против уринарних инфекција. Овај чај  се одлично бори против уринарних инфекција и то на потпуно природан начин.

Припрема чаја од бруснице

Прелити 8 кесица бруснице са 2 литра  кључале воде, процедити након 15 минута и пити више пута у току дана.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas