Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕТЊА МОДА

ТРИ МОДНА САВЕТА за ношење ТЕКСАС СУКЊЕ: Ово су НЕПОГРЕШИВЕ комбинације у којима ћете СИГУРНО бити примећене (ФОТО)

Тексас сукње никад не излазе из моде.

1622570894_teksas-suknja.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Ups! Megan
Oglas

Тексас сукња је комад гардеробе који сигурно имате у ормару, али га ретко носите јер га је понекад тешко упарити на прави начин.

Међутим, уз ова три савета, одевне комбинације које укључују тексас сукњу постаће вам омиљене.

Прочитајте још: Искористите старе фармерке и САМИ НАПРАВИТЕ тренди мини СУКЊУ за 5 минута (ВИДЕО)

Ако желите у исто време "кежуал" и шик изглед, мини тексас сукњу најбоље је искомбиновати са белом широком кошуљом коју ћете упасати.

Уколико је у питању дневна варијанта, обујте патике, а ако планирате вечерњи излазак у овој одевној комбинацији, одлучите се за сандале са потпетицом.

Уз ову комбинацију неизоставан је црни каиш и мала црна торба.

Тексас и тексас се такође и те како слажу, посебно ако се направи контраст, па вам предлажемо да горњи део одеће, односно тексас кошуља увек буде за нијансу или две светлија у односу на сукњу.

Уз ову комбинацију могу се носити патике, као и сандале на штиклу.

Што се дужине тиче, миди тексас сукња са дугмићима може изгледати веома заводљиво ако је искомбинујете на прави начин.

За сведенији стил предлажемо вам да обучете црну мајицу кратких рукава коју ћете упасати, а ако желите изазовнији изглед, откопчајте дугмиће и направите шлиц, и уз кратак топ и штикле постићи ћете жењени ефекат.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas