Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШМИНКА

Три начина да постигнете БЛИСТАВИ СЈАЈ ОКА помоћу беле оловке или ајлајнера

Да ли и ви готово увек поесежете за црним ајлајнером када желите да истакнете очи?

1612607219_Depositphotos_84749342_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Оловке за очи и ајлајнери у сваком женском несесеру су неизоставан комад шминке. Са разлогом су увек део сваке женсе торбе, јер се годинама уназад користе за истицање женске лепоте.

Али да ли сте икада пробале да експериментишете са неким другим бојама? Пробајте, ефекат је невероватан.

Прочитајте још: Истакните их: Ако имате ЗЕЛЕНЕ ОЧИ ово су ваше боје

Постоје оловке и ајлајнери у различитим бојама, а какав ефекат оставља бела оловка за очи и зашто је потребно да и она постане неизоставни део вашег несесера, прочитајте у наставку.

Бела варијанта дође као нека егзотична врста.

Толико заправо егзотична да ће јој пре истећи рок трајања него што ће бити распродата на полицама у дрогеријама. Разлог томе је заправо тај што жене једноставно не знају шта треба да ураде са белом оловком за очи.

Али ако сте биле довољно смеле да купите белу оловку или ајлајнер, откривамо вам и различите начине на које можете применити белу оловку.

Прочитајте још: ОЧИ ЋЕ ВАМ БИТИ ЗАХВАЛНЕ: Одморите их уз помоћ ових трикова

Фото: Депозит

Заправо све више познатих личности се опредељује за коришћње беле наспрам црне боје, јер захваљујући њима боја очију долази до изражаја и оне постају некако необично заводљиве.

Подебљајте линију доњег капка

Линија доњег капка позната је још и као водена линија. Њу можете подебљати белом оловком како бисте "подигли" ваше очи и учинили да изгледају веће. Захваљујући белој боји на овој линији ваше очне јабучице изгледају веће. Ако имате ситне очи овај начин наношења белог ајлајнера је као створен за вас. Ако при том имате тамнији тен, доћи ће до прелепог контраста који ће вас учинити приметним.

Истакните унутрашњи угао очију

Као што је познато, унутрашњи угао ока увек је светлије осенчен у односу на остатак капка. Употребите белу оловку како би нагласили унутрашње углове ваших очију. Ако ваше очи делују уморно, а имате важан пријем, овај мали трик ће вам помоћи да изгледате свеже и предивно. Такође ако желите потпунији ефекат нанесите белу оловку дуж доњег капка и заокружите причу до савршенства.

Прочитајте још: Нови тренд: Шарени подочњаци су у моди (ВИДЕО)

Бела оловка у стилу сенке за очи

Ако имате довољно кремасту оловку за очи у белој боји не оклевајте да је искористите по целом горњем капку и на тај начин створите врло интересантан израз. Можете употребити мању четкицу да уједначите сенку и оловку или ваш кажипрст. Преко беле оловке можете нанети вашу омиљену неутралну сенку за очи и креирати фантастичан ефекат.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas