Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОБЈАШЊЕЊЕ

Три разлога зашто је ваш ПРВИ ДЕЈТ био и ПОСЛЕДЊИ

Мушкарци су искрено рекли шта им смета.

1612299657_Depositphotos_161946356_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Шта натера мушкарца да после првог састанка са новом девојком, више не пожели да је види? Постоји више разлога за то, а ова три су кључна:

Свиђали сте му се у тренутку

У тренутку када вас је позвао, мислио је да ћете му се свидети и дугорочно, али први занос врло често зна да буде варљив. Свако има право да се предомисли, а ово је један од разлога због ког нећете поновно изаћи.

Прочитајте још: Изглед ПАЛЦА открива какви сте у вези, а ево шта вам ЛИНИЈА ЉУБАВИ показује (ВИДЕО)

Фото: Депозит

Постоји само физичка привлачност

Шта је у томе лоше, питате се? Мушкарцима је иначе физичка привлачност сасвим довољна, али ако траже нешто више, ипак се мора догодити нека магија. Немојте се љутити на момка који не жели на други састанак са вама, јер га привлачите само физички - и то је боље него да вас искористи и завлачи.

Прочитајте још: Када видите шта ЦИГАРЕТА после секса ради телу, више вам неће пасти на памет да је упалите

Било је преједноставно

Мушкарци су ловци, а ако до дејта дођу на једноставан начин, знају да изгубе интересовање. Није реч о сваком мушкарцу, али увек постоји могућност да вас није позвао на други састанак зато што је први пут било превише једноставно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas