· · Коментари: 0
АСТРОЛАГИЈА

ТРИ женска хороскопска знака којима мушкарци не могу да одоле

Дан заљубљених, многи су провели са својим вољеним особама, док су други самовали. Ипак, уколико желите да пронађете сродну душу у томе вам могу помоћи звезде.

1612951542_woman-237438_640.jpg
Фото: Пиxабаy

Женама рођене у знаку Бика, Близанаца и Јарца имају невероватан шарм, па им мушкарци веома тешко одолевају.

Прочитајте још: Јарчеви треба да се опусте, а два знака ће се осећати одлично: Ове емоције нам доноси Венера у Водолији (2. део)

Бик

Не постоји мушкарац који може одолети жени рођеној у знаку Бика, њеној лепоти или снази. Ова жена је увек најгласнија особа у просторији. Мушкарце привлачи својом духовитошћу, а поседује снажне лидерске вештине, због чега је склона организацији и контроли. Она је неко ко је леп споља, али и изнутра.

Близанац

Има традиционалну лепоту коју обично можете видети само у старим филмовима и увек се понаша као права дама. Јако добро чита људе па јој немојте покушавати продати неке приче јер их неће "купити". Жене рођене у овом хороскопском знаку имају запањујуће очи па кад је погледате у њих, нећете моћи да јој одолите. Одмах ћете се заљубити у њу.

Прочитајте још: Венера је у Водолији: Њена љубав је ЧАРОЛИЈА, а ако партнер тражи ОВО у стању је да се без речи окрене и оде

Јарац

Не воли везе за једну ноћ, па никада неће бити с неким само због краткотрајног ужитка. Радије би остала сама него се задовољила са мање од онога што заслужује. Интелигентна је, па ће вам када будете разговарали бити занимљиво и научићете ствари које пре нисте знали. Воли мушкарце који имају нешто паметно да кажу. Зна да се изглед може променити, али начин на који мушкарац мисли неће се променити тако лако. Снажна је и увек постиже своје циљеве без обзира на то колико јој времена за то треба. Ова жена никад не би била у насилној или токсичној вези јер довољно цени себе и не дозвољава мушкарцу да је контролише.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.