Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Три знака ће се до краја године заљубити: Први улази у ТАЈНУ везу, а све их на крају чека БРАК

Који знак ће се лудо заљубити до краја 2021 године!? На првом месту су Рибе.

1631602506_Depositphotos_226711294_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Рибе

Вама се за преосталих неколико месеци до краја године припрема велико љубавно изненађење. И Јупитер ће крајем године ући у ваш знак а он у астрологији има значење велике среће.То ће бити јака и озбиљна љубавна прича.

Прочитајте још: Како деца уче према хороскопу: Ован и Лав су звезде, а три знака ће у учионици доживети ШОК

Пошто вам долази и упех на послу можете да очекујете да се љубав баш деси на послу или преко посла или преко неког пријатеља са посла. Ви само треба да се опустите и да лепом и лаганом енергијом мало помогнете универзуму да вам пошаље љубав у живот! Затим следи

Стрелац

Ви сте протеклих година имали мало тежи емотивни период. Било је доста погрешних особа у вашем животу. Пуно сте давали, а мало добијали. Вама се сада емотивни живот мења из корена. Као и Рибе и ви ћете осетити блаогодет Јупитера у Рибама. С тим што ће вам се његова енергија одразити почетком године и осећаћте је докле год Јупитер буде у знаку Риба.

Прочитајте још: Венера пролази кроз Девицу: Ко се сада ЗАПОСЛИ то му је ПОСАО ЖИВОТА

До краја године ви упознајте особу са којом можда у почетку буде и и неки облик тајне везе. Како време буде пролазило ви ћете увидети да сте доживели љубав о каквој сте сањали. Све то добија још јачи епилог можда и брак када осетите енергију Јупитера .

Шкорпија

Вама ће се до краја године посложити емотивне "коцкице". Они који су вези сада ће напокон бити на прекретници све или ништа. Сада сте свесни себе и тачно знате и осећате којим путем желите да вам се љубавни живот развија. Они који су слободни нека се припреме на велики талас страсних и јаких емоција.

Прочитајте још: Свргнут, па отеран у ЛУДНИЦУ: Принц Ђорђе Карађорђевић и Тито су заједно призивали мртве

Особа која вам улази у живот је јака, страсна и веома мудра, особа са великим животним искуством. Ваш сусрет, а после и веза и заједнички живот је обојена оним осећајем као да сте читав живот чекали баш ту особу као и она вас. Врата судбине се отварају и лагано закорачите!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas