· · Коментари: 0
ДУГЕ НОГЕ

Трик који ИЗДУЖУЈЕ НОГЕ, а сваке ципеле долазе до изражаја: Ове сезоне носимо фармерке само на ОВАЈ НАЧИН! (ФОТО)

Широке, скиннy, висок струк са фалтама или без, винтаге или нове или, можда, упцyцлед?

1603464152_Depositphotos_171007306_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Све ове дилеме око омиљеног комада гардеробе слободно одложите на страну - важно је само да их подврнете. И то не онако мало, само штоса ради "с прста или два", без 7-8 центиметара немојте ни да крећете у ову акцију. Добре вести за све нас којима су дужине ногавица увек, па, мало дуже.

Оно што је генијално у целој ствари јесте то да вам ове сезоне подвртање ногавица не утиче на одабир дужине. Можете подврнути и неколико пута фармерке које су уже око чланка и тиме открити омиљени пар чизама. 

Са друге стране, равни или звонасти модели могу и подврнути остати на максималној дужини у којој можете да ходате без саплитања - у овом случају обавезно их упарите са високим штиклама.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Тхе униформ

Објава коју дели Сопхиа Рое (@сопхиарое) дана

Прочитајте још: Чизме + хаљина = САВРШЕНА ЈЕСЕЊА КОМБИНАЦИЈА (ФОТО)

Концепт да подврнуте ногавице "скраћују ноге" такође пада у воду уколико материјал има лице и наличје исте нијансе (контрастне је можда најбоље оставити газелама) - само баците поглед на неке од Инста девојака овде. 

Овај трик за стилизовање ће учинити да свака комбинација коју направите изгледа опуштено, а ви неоптерећени сувишним детаљима.

Прочитајте још: ГАРДЕРОБА БОЉА ОД ДИЈЕТЕ: 5 савета како да одећом скинете од 3 до 10 килограма!

Оно што јесте битно је да одаберете модел који има довољно дуге ногавице да се ово може извести, а дизајнери и улични брендови су предвидели ову нашу потребу, па су продавнице пуне и модела којима су ногавице већ подврнуте. 

Прочитајте још: Шта одећа коју носите говори О ВАШОЈ ЛИЧНОСТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Басиц оверсизед лоок 😃

Објава коју дели Сандра Х. Сауцеда (@филис_пина) дана

Не заборавите да се високо подврнуте ногавице неће држати саме од себе, па ћете вероватно морати да их или тако купите или фиксирате сами.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Басицс нот со басиц 😃

Објава коју дели Сандра Х. Сауцеда (@филис_пина) дана

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.