· · Коментари: 0
САВЕТИ

Трик са којим ћете се ЛАКО решити непријатног ЗАДАХА после конзумирања белог лука (ВИДЕО)

Један младић је у видео објаснио шта треба да урадите.

1615383361_pjimage-14-.jpg
Фото: Принтсцреен / ТикТок / нофлакеyсалт Роице Бетхел

Ако му уклоните средину, бели лук ће бити мање горак, а неће узроковати ни неугодан задах, каже ТикТок корисник у свом видеу.

Прочитајте још: Са ментом, јагодом, па чак и краставцем! 4 освежавајућа рецепта за ЗЕЛЕНИ ЧАЈ која можете направити код куће

Решите се непријатног задаха у само једном потезу!

Било да је део соса или је већ готово јела, бели лук је најпопуларнији додатак јелу, али оно што представаља проблем јесте непријатан задах који оставља.

Прочитајте још: Да вам стакло у туш кабини буде чисто током целе године, примените овај једноставан трик од 30 секунди

Један мушкарац је решио свима да скрати муке те је открио један занимљив трик. Користиник ТикТока под именом Роице Бетхел @нофлакеyсалт објавио је видео са једноставним саветом како да спречите лош задаха и тако одушевио све пратиоце.

@нофлакеyсалт

Дон’т еат ит раw yоу доугхнут! ##гарлиц ##фоодие ##лифехацк

♬ оригинал соунд - Роице Бетхел

- Све што треба да урадите је, каће он, бели лук изрезати напола, а затим ножем уклонити клицу, односно зелени део у средини. По њему, управо је та клица проблем и она узрокује пробавне сметње и лош задах.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.