Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Трикови за правилно наношење маскаре: Постигните ефекат вештачких трепавица природним путем (ВИДЕО)

Маскара је најбитнији део шминке

1632125636_maskara.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Свака девојка поред савршеног пудера, потребно је да има и квалитетну маскару којом ће исраћи своје очи.

Прочитајте још: Да ли знате који је рок трајања ШМИНКЕ? Пазите, јер последице на вашој кожи могу бити ТРАЈНЕ

Постоје разни начини за правилно наношење маскаре, али ови трикови дефинитивно ће вам помоћи, да ваше очи у сваком тренутку дођу до изражаја.

Увијање трепавица

Увијач за трепавице заиста може направити велику разлику, било да имате природно дуге или кратке трепавице.  

Потребно је неколико секунди да га угрејете, али морате да будете опрезни да га не прегрејете, па је пожељно да пре стављања на трепавице, проверите, како се не бисте опекли. Задржите га неколико се кунди а потом склоните.

Пример + маскара

Ставите пример. Нанесите га као што наносите маскару: од корена, па све до врхова трепавица, а затим ставите маскару. 

Поновно увијач

Овај пут користите увијач без загревања. Једино на шта морате да обратите пажњу је то, да вам се масјара довољно осушила, како се не би све размазало. Након увијања с чешљићем за трепавице раздвојите све трепавице.

Оловка за очи

Како бисте још више нагласили очи, послужите се црном оловком за очи. Само што овај пут нећете стављати оловку на доњу црту, већ на горњу – тако ћете постићи ефект вештачких трепавица, иако их уствари немате.

Прочитајте још: Трик који ће вас ОДУШЕВИТИ: За густе обрве потребан вам је само САПУН (ВИДЕО)

Доње трепавице

На крају, по жељи можете нанети и маскару на доње трепавице. То свакако направите на крају како бисте избегли размазивање. Није неопходано, али употпунићете ефекат.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas