Oglas
Oglas
· · Коментари: 2
ОТВОРЕНО

"Трудио сам се да схватиш": Бранислав Лечић се јавно објавио Данијели Штајнфелд (ВИДЕО)

Глумац се јавно обратио колегиници

1616663867_lecix.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен / Радио 021
Oglas

Бранислав Лечић, одлучио је да се јавно обрати Данијели Штајнфелд, која је пре неколико дана у јавност изнела име глумца, кога је оптужила за силовање.

Прочитајте још: Марија Килибарда проговорила о тешком периоду: "Три година сам имала психичких проблема"

Глумица је прошле године у свом докуметарном филму "Зацели ме" описала кроз какав стравичан период је прошла и испричала да је силовао моћник из филмске индустрије. Годину дана касније, у тужилаштву, глумица је открила да је у питању њен старији колега и глумац Бранислав Лечиж.

Након што је јавно испричала до детаља како се догодио чин силовања, Бранислав Лечић пред камерама је изнео своју страну приче  у којој моли Данијелу Штајнфелд да каже праву истину.

Сваки човек коме се деси ова ствар може да се деси мора озбиљно да се запита и за себе и за друштво. Наравно да ме изјава и оптужба дубоко погодила, и моје пријатеље, моју породицу, моју децу, све људе које волим. Погодила је суштину мог бића, доводи се у питање моја каријера, моје име, и презиме која моја деца треба да носе - говорио је Лечић па се у једном тренутку обратио и Данијели:

- Волео бих да се обратим мојој колегиници, жени, Данијели Штајнфелд. Данијела, ако сам те икад у било ком тренутку, потезу, мисли, случајном гесту, намерном гесту, увредио, повредио, понизио. Ако сам било коју жену увредио на такав начин да је стекла утисак да сам некултуран, агресивац, предатор, онда се дубоко извињавам и теби Данијела, и свакој жени која се осетила угроженом, потцењеном - говорио је глумац.

 

 

 

 

И пред Данијелом ћу рећи : Реци истину Данијела, само смо били партнери у послу, максимално сам се трудио да схватиш коју улогу играш. Као што у представи није било сексуалне реализације, знаш и сама, није се десило ни у животу. И ти, и ја, а и Бог, знамо да нисмо имали ни љубавни однос, ни везу, ни сексуални однос, никад. - говори Лечић у видео обраћању.

- Да ли је логично да кажеш да си протерана из Србије, да сам ја разлог твог одласка у Америку, кад и позориште, и ја, и моја жена знају да си рекла да одлазиш у Америку. Не знам чему конструкција, ја морам да се браним, пред тужилаштвом, судом, лекарима, Богом, спреман сам да ставим руку на Библију. Знаш да знам твоју душу зато што сам се трудио да направиш улогу.

Прочитајте још: Након оптужби да је Лечић силовао Данијелу Штајнфелд, реакције стижу са свих страна: Јавност згрожена

- Зашто би једна жена користила оваква средства правила себи профит? То је недостојна, нас као глумаца, партнера и жена. Немој то радити, не треба ти то - закључио је Лечић.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas